پلکس تراپی بهتر است یا پروتئین تراپی؟

پلکس تراپی بهتر است یا پروتئین تراپی؟
فهرست محتوا

با پیشرفت علم پزشکی و تولید محصولات مراقبتی پوست، مو و…، هرگونه آسیب وارده به مو و پوست قابل درمان است. موهای شما به عنوان یکی از اجزای مهم در زیبایی نیاز به مراقبت دارد. همان‌طور که می‌دانید، استفاده از رنگ‌های شیمیایی، براشینگ نامناسب، تغییرات آب‌وهوایی و… تأثیر جبران‌ ناپذیری بر روی موها ایجاد می‌کنند. خوشبختانه با تولید محصولات مراقبتی، دیگر لازم نیست نگران سلامتی موهای خود باشید. ما در این مقاله قصد داریم، تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی را بررسی کنیم.

پلکس مو و پروتئین تراپی، دو نمونه از درمان‌های موثر مو به شمار می‌آیند و هر کدام می‌توانند مشکلات به وجود آمده را درمان کرده و موهایی سالم، همچون ابریشم را به شما هدیه دهند، حال برای آشنایی بیشتر با این روش‌های درمان، بهتر است ما را تا انتها همراهی کنید.

پلکس تراپی چیست

زمانی که موهای شما به دلیل استفاده بیش از حد از مواد شیمیایی مانند دکلره و یا تحت تأثیر زیاد اتو مو و یا سشوار، آسیب می‌بیند، پلکس مو می‌تواند در عمق فولیکول مو اثر کرده و اقدام به درمان کند. در واقع این ترکیب فوق‌العاده، پیوندهای دی سولفیدی را دوباره به هم وصل می‌کند؛ همان‌طور که می‌دانید، این پیوند، ساختار مو را تشکیل می‌دهند و هنگام مراقبت‌های نامناسب، آسیب می‌بیند و در نتیجه موها بد فرم می‌شوند.

بد نیست بدانید که پلکس تراپی برای صافی مو به کار نمی‌رود و موهای شما را در حالت طبیعی نگه می‌دارد، در واقع این درمان، به تقویت پیوندهای مو و پر کردن اسید آمینه‌های موجود در آن می‌پردازد. پلکس تراپی امکان ترمیم موهای آسیب دیده را فراهم کرده و با انعطاف‌پذیری و استحکام مو، پیوندهای شکسته شده را بازسازی می‌کند. (https://eluminoustechnologies.com)

پلکس تراپی چیست

پروتئین تراپی چیست

ساختار طبیعی مو از دو جز ریشه یعنی فولیکول و تار مو یعنی کوتیکول تشکیل شده است، ریشه‌ها وظیفه تغذیه، تولید و رشد مو را بر عهده دارند و کوتیکول از زنجیره‌های کراتینی ایجاد می‌شود، این کراتین‌ها تارهای مو را سالم و قوی نگه داشته و حالت ارتجاعی‌شان را حفظ می‌کنند. زمانی‌ که موهای شما تحت تأثیر آسیب‌های وارده مانند مواد شیمیایی مضر، گرمای فراوان، تغییرات آب‌وهوایی و… قرار می‌گیرند، پروتئین مو از بین رفته و معضلاتی مانند بد حالتی مو، چند شاخه شدن تارهای مو، خشکی و… به وجود می‌آید، در این حالت پروتئین تراپی با تأمین پروتئین لازم، این مشکلات را حل می‌کند.

با توجه به موارد گفته شده، تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی، می‌توانند درمان‌های متفاوت باشد، با اینکه هر دو مشکلات مو را حل کرده، اما روشی متفاوت دارند و هرکدام بخش خاصی را درمان می‌کنند.

پروتئین تراپی چیست

مزایای پلکس تراپی مو

پلکس مو با استفاده از مواد فوق‌ العاده‌ای که دارد، موهای شما را درمان کرده و آسیب‌های ایجاد شده را از بین می‌برد، در زیر مهم‌ترین مزایایی که بعد پلکس درمانی، مشاهده خواهید کرد را آورده‌ایم:

  1. ایجاد بالاترین مقدار حفاظت از پوست سر، در زمان درمان‌های شیمیایی
  2. حفاظت از رنگ و یا دکلره
  3. کنترل چربی مو (در ترکیب این محصول از چربی استفاده نشده است و موها را به هیچ عنوان، چرب نمی‌کند)
  4. پیشگیری از آسیب‌ هایی که در هنگام حرارت فراوان ایجاد می‌شود، به‌ عنوان مثال اتوکشی.
  5. کاهش شکستگی مو
  6. بازیابی ساختار مو به دلیل نرم کننده‌های موجود در آن
  7. بستن کوتیکول مو
  8. ایجاد موهایی براق، قوی و انعطاف‌ پذیر

مزایای پلکس تراپی مو

مزایای پروتئین تراپی مو

پروتئین مو، با ایجاد پروتئین‌های لازم و ضروری در مو، باعث تقویت و رشد مو می‌شود و همچنین می‌تواند مشکلات ایجاد شده در مو را به مراتب، کاهش دهد، توجه داشته باشید که پروتئین تراپی یکی از درمان‌های ضروری برای افرادی است که به هر دلیلی، موهای خشک و آسیب دیده دارند. در زیر مهم‌ترین مزایای استفاده از این درمان را آورده‌ایم:

تقویت تار مو: ترمیم و جایگزینی پروتئین‌هایی که در کوتیکول مو از بین رفته است، باعث بهبود مو می‌شود.

پیشگیری از آسیب‌رسی مو: در درمان پروتئینی از هیدرولیز و کمپلکس‌های پپتیدی استفاده می‌شود، این امر باعث شده تا لایه کوتیکولی مو، از هرگونه آسیب محیطی دور باشد.

درمان ضعف مو و شکنندگی در مو: زمانی‌که موهایتان تحت درمان پروتئین قرار می‌گیرد، قابلیت ارتجاعی بافت کوتیکول و استحکام آن افزایش یافته و این موضوع به حفظ سلامتی مو و تقویت آن کمک ویژه‌ای می‌کند. فرق پلکس تراپی و پروتئین تراپی در درمان ضعف و شکنندگی مو، می‌تواند نفوذ پلکس به بافت مو و ترمیم آن باشد، این در حالی ‌است که پروتئین تراپی با افرایش پروتئین و کراتین لازم مو، ضعف آن را برطرف می‌سازد.

حتما بخوانید  پروتئین تراپی سرد چیست؟ تفاوت پروتئین مو سرد و گرم؟

بهبود ظاهر و حالت پذیری در مو: امروزه در اکثر موها به دلیل براشینگ‌های نامناسب، حرارت زیاد و سوختگی بر اثر رنگ‌های شیمیایی، موخوره ایجاد می‌شود. علاوه بر چند شاخه شدن مو، شاهد کدر شدن و تخلخلی نیز در موها خواهیم بود. برای ایجاد ظاهری براق و سالم لازم است، پروتئین تراپی انجام شود تا موهایی قوی و با ضخامتی بالا داشته باشید.

مزایای پروتئین تراپی مو

بررسی معایب پروتئین تراپی و اولاپلکس

همان‌طور که می‌دانید، استفاده بیش از اندازه از هر چیزی می‌تواند عواقب جبران‌ ناپذیری را به همراه داشته باشد، تراپی‌ های مو نیز در صورت استفاده مکرر، عوارضی را در پی خواهند داشت. پروتئین تراپی مو، اگر بیش از اندازه و یا به صورت نادرستی مورد استفاده قرار گیرد، باعث چربی بیش از حد مو، ضعیف شدن مو و همچنین شکنندگی آن می‌شود، همچنین در صورتی که مواد پروتئین تراپی شما شامل فرمالدهید باشد، تحریکی در قسمت بینی، گلو و پوست ایجاد خواهد کرد.

اولاپلکس تراپی نیز با وجود مزیت‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، معایبی مانند طولانی کردن مدت زمان روشن شدن و یا رنگ گرفتن مو داشته و همچنین در صورت استفاده بسیار زیاد، رنگ‌پذیری مو را کاهش می‌دهد. همچنین از بزرگ‌ترین معایب این روش درمانی، می‌توان به هزینه بسیار بالای آن اشاره کرد، به خصوص اگر بخواهید این کار را در سالن‌های آرایشی انجام دهید.

بررسی معایب پروتئین تراپی و اولاپلکس

تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی از نظر هزینه

درمان‌هایی که برای سلامتی مو و داشتن ظاهری براق و زیبا استفاده می‌شود، در اکثر موارد بسیار زیاد است، زیرا مواد به کار رفته به صورت وارداتی وارد ایران شده و هزینه‌های بسیار بالایی دارند. همچنین این روش‌های درمان زمان بسیار زیادی لازم دارد، از این‌ رو سالن‌ داران و آرایشگرانی که این روش‌های درمانی را انجام می‌دهند، مبلغ بالایی را در نظر می‌گیرند.

توجه داشته باشید که این هزینه می‌تواند بر اساس حجم و بلندی موی شما متغیر باشد. در مقایسه تفاوت هزینه پلکس تراپی و پروتئین تراپی، بهتر است بدانید که مواد اولیه پلکس تراپی، قیمت بسیار بالایی نسبت به پروتئین تراپی دارد، همچنین این روش نیاز به زمان طولانی‌تر و زحمت بیشتری خواهد داشت؛ از ‌این ‌رو قیمت بالاتری دارد. در صورتی‌که قصد انجام تراپی را در منزل دارید، می‌توانید مواد با کیفیتی را تهیه کرده و با توجه به روش‌های اعمال درمان، اقدام به تراپی کنید.

تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی از نظر هزینه

مقایسه اولاپلکس و پروتئین مو از نظر ماندگاری

در صورتی که بخواهید تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی را از نظر زمان ماندگاری بررسی کنید، بهتر است بدانید که در مرحله اول، متناسب با مو، میزان آسیب‌دیدگی، مواد اولیه استفاده شده و… زمان ماندگاری می‌تواند در هر شخص متفاوت باشد؛ اما بهتر است بدانید که ماندگاری پلکس تراپی نسبت به درمان پروتئین بیشتر بوده و حدود ۶ ماه است، در حالی ‌که ماندگاری پروتئین تراپی می‌تواند تا ۳ ماه باشد.

جمع‌بندی

امروزه به دلیل اهمیت افراد به سلامتی پوست، مو و…، پزشکان و تولیدکنندگان مواد شیمیایی و گیاهی، اقدام به تولید موادی درمانی کرده‌اند تا آسیب‌های ایجاد شده بر اساس شرایط مختلف را برطرف سازند. تراپی‌های مختلفی که برای درمان موهای آسیب دیده وجود دارد، می‌تواند با محکم کردن ریشه مو و افزایش انعطاف‌پذیری و… موهای شما را ترمیم کنند. پلکس تراپی و پروتئین تراپی دو مورد از پرطرفدارترین درمان‌ها به حساب می‌آیند.

با این‌ که در هر دو روش، موها بازسازی و ترمیم می‌شوند، اما هر دو روشی متفاوت هستند که از موها محافظت می‌کنند. تفاوت پلکس تراپی و پروتئین تراپی این است که پلکس تراپی در رنگ مو، دکلره و بازسازی موهای آسیب دیده به کار می‌رود و پروتئین‌ تراپی در مواردی که پروتئین و کراتین مو کم شده و موها دچار ریزش، خشکی و… شده‌اند، برای تقویت مو انجام می‌شود. لازم به ذکر است برای خرید مواد پلکس مو به فروشگاه اینترنتی شاهانو مراجعه کنی.

سوالات متداول

مراقبت‌های لازم پس از پروتئین تراپی چیست؟

مهم‌ترین کاری که لازم است انجام دهید، ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد از تراپی حمام نروید و از شامپوهای بدون سولفات استفاده کنید.

در چه مواردی از پلکس درمانی استفاده می‌شود؟

زمانی‌که موهای شما بر اثر حرارت زیاد سوخته باشد، برای جلوگیری از آسیب‌رسی در هنگام دکلره و محافظت از آسیب‌های محیطی، از این درمان فوق‌العاده استفاده می‌شود.

مزایای پلکس درمانی چیست؟

برای نرمی و لطافت مو، براق شدن مو، درمان آسیب‌های وارده، محکم شدن ریشه مو، استفاده در رنگ مو و…

مقالات ما

ورود

حساب کاربری ندارید؟

مشاوره رایگان