مقالات

پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود؟

پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود

اگر ریزش موی جدی دارید یا موهای شما نازک و کم‌ پشت شده است، شاید عده زیادی پروتئین تراپی مو را برای حل این مشکل به شما پیشنهاد داده باشند. یا ممکن است اسم این روش درمان موهای آسیب‌ دیده را در سالن‌های زیبایی شنیده باشید. اینکه پروتئین تراپی چیست و چگونه به احیای موهای شما کمک می‌کند را در ادامه می‌خوانیم.

پروتئین تراپی مو یکی از روش‌های پر استفاده و متداول در دنیا است که برای تقویت و همین‌طور احیای رشد فولیکول‌های موی سر به کار می‌رود و به روش‌های مختلف در منزل و یا مراکز تخصصی انجام می‌شود. پروتئین تراپی مو جزو تکنیک‌های مقرون به‌ صرفه‌ای محسوب می‌شود که مزایای بسیاری به همراه دارد. این تکنیک منجر به بهبود ظاهر و همین‌طور احیای موها شده و به افزایش براقی و درخشندگی آن‌ها کمک می‌کند. البته لازم به ذکر است که صفر تا صد پروتئین تراپی باید توسط یک شخص ماهر انجام شود.

یکی از اصلی‌ترین اقداماتی که قبل از انجام پروتئین تراپی مو باید صورت گیرد، خرید پروتئین است. در صورتی که پروتئین از برند معتبری تهیه شده باشد، شما می‌توانید با خیالی راحت از این محصول استفاده کرده و از مزایای آن برخوردار شوید. با خرید پروتئین مو از فروشگاه معتبر شاهانو می‌توانید با اطمینان کامل نسبت به پروتئین تراپی مو اقدام کنید. همچنین در این مقاله قصد داریم تا آموزش پروتئین تراپی مو را به شما ارائه کنیم و صفر تا صد پروتئین مو را با شما در میان بگذاریم.

Contents

پروتئین مو چیست؟

مو دارای پروتئین فیبری به نام کراتین که یک عنصر ضروری برای رشد بهتر و درخشش موهای شما است. مصرف روزانه پروتئین کافی می‌تواند موهای شما را قوی و سالم نگه دارد. در مقابل کمبود پروتئین در رژیم غذایی و استفاده بیش‌ از حد از رنگ‌های شیمیایی و ابزارهای حرارتی روی مو منجر به از دست دادن پروتئین مو می‌شود. در نتیجه خشکی و شکستگی مو را به همراه دارد.

جالب است که بدانید، تار موهای ما از پروتئین تشکیل شده است و این پروتئین نقش مهمی را در سلامت موها بر عهده دارد. با پروتئین تراپی مو امکان افزایش جذب کراتین و مواد پروتئینی در تار مو به وجود آمده و این تکنیک از آسیب موها جلوگیری می‌کند. در صورتی که موهای خود را بیش از اندازه رنگ و دکلره می‌کنید، پروتئین‌های موجود در مو بیشتر تجزیه شده و خشکی و شکنندگی در تار موها افزایش می‌یابد. صفر تا صد پروتئین تراپی باعث می‌شود که موها حالت اولیه و طبیعی خود را پیدا کرده و شاداب و درخشان به نظر برسند.

پروتئین مو یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای درمان موهای آسیب‌دیده در صورت از دست رفتن پروتئین ساختاری موها است و به افزودن پروتئین به مو کمک می‌کند. نحوه پروتئین مو به شکلی است که پروتئین هیدرولیز شده را به ساقه مو هدیه می‌دهد و به کمک آن شکاف‌های کوتیکول مو را پر می‌کند تا سلامت کلی و قابلیت ارتجاعی مو به آن بازگردانده شود.

همچنین بافت و استحکام مو را افزایش می‌دهد، باعث تغذیه مو شده و به ترمیم تارهای آسیب‌دیده مو کمک می‌کند. در این روش درمانی یک لایه محافظ روی مو تشکیل می‌شود که به ترمیم آسیب‌ها و جلوگیری از ریزش بیشتر پروتئین از کوتیکول مو کمک می‌کند.

تکنیک پروتئین تراپی مو در واقع روشی است که در آن برای تقویت و احیای موها و سخت شدن لایه کوتیکول‌های مو از محصولی که حاوی پروتئین‌های هیدرولیز شده است، استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که برای اثربخشی بیشتر پروتئین تراپی مو باید این روش را هر دو ماه در میان تکرار کنید. البته زمان دقیق تکرار این تکنیک با توجه به رشد موهای هر شخصی می‌تواند متفاوت باشد.

پروتئین تراپی چیست؟

پروتئین تراپی مو چگونه انجام می‌شود؟

روش پروتئین تراپی مو بسیار زیادی وجود دارد که هم در خانه و هم سالن‌های زیبایی به‌ صورت تخصصی انجام می‌شود. در این میان سه روش طرفداران بیشتری دارند و استفاده از آن‌ها برای پروتئین درمانی متداول‌تر است که عبارت‌اند از:

پروتئین تراپی مرطوب کننده

امروزه افراد زیادی به رنگ کردن موهای خود علاقه دارند تا جایی که برخی از افراد این کار را بیش از اندازه انجام داده و باعث آسیب رساندن به موهای خود می‌شوند. موها در اثر زیاد رنگ کردن، رطوبت طبیعی خود را از دست می‌دهند و خشک می‌شوند.

روش پروتئین مو انتخابی مناسب برای افرادی است که موهای خشک و دهیدراته دارند. همچنین مورد دیگری که باعث خشکی موها می‌شود، استفاده بیش از حد از اتوی مو و سشوار است. صفر تا صد پروتئین مو به روش مرطوب‌کننده باعث نرمی موها شده و به احیای تارهای آسیب‌دیده نیز کمک می‌کند.

پروتئین تراپی ترمیم کننده

این روش برای افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که موهای آن‌ها به شدت آسیب‌دیده است. پروتئین تراپی ترمیم‌کننده نیز تا حد زیادی رطوبت موها را تأمین می‌کند، اما برای ترمیم و بازسازی موها اثربخشی بیشتری دارد. توصیه می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر هر دو هفته یک‌بار پروتئین تراپی ترمیم‌کننده را بر روی موهای خود انجام دهید.

آسیب‌دیدگی موها می‌تواند در اثر دکلره کردن مداوم و قرارگیری در معرض آب و هوای نامناسب رخ دهد. این عوامل منجر به ضعیف شدن تارهای مو شده و باعث ایجاد موخوره نیز می‌شوند. در صورتی که تارهای موی شما نیز آسیب‌دیده است، می‌توانید با استفاده از این تکنیک از داشتن موهایی سالم و شاداب برخوردار شوید.

پروتئین تراپی به روش خانگی

اگر برای شما هم سوال پیش آمده که روش خانگی پروتئینه مو چیست، باید به مواد طبیعی و در دسترسی اشاره کرد که می‌توان با آن یک ماسک پروتئینه برای احیای مو درست کرد. موادی چون روغن نارگیل، تخم‌مرغ و آووکادو در این میان طرفداران بیشتری دارند. همچنین شامپوها و ماسک‌های پروتئینه‌ای وجود دارد که برای استفاده خانگی تولید شده‌اند.

پروتئین تراپی مو چگونه انجام می‌شود؟

مراحل پروتئین تراپی مو

  1. مرحله اول شستشوی مو از هر نوع آلودگی: در این مرحله موها با شامپوی مخصوص موهای آسیب‌دیده شسته می‌شوند. بعدازآن باید موها را با یک حوله یا سشوار خشک کرد. بهتر است مو ۸۰ درصد خشک شود و کمی نم روی آن باقی بماند. اگر می‌خواهید بدانید که دلیل شستشو در مرحله اول پروتئین تراپی مو چیست، باید گفت که با زدودن آلودگی‌ها، پروتئین تأثیر بیشتری روی مو می‌گذارد.
  2. مرحله دوم شروع کار با محصولات پروتئین تراپی مو: در این مرحله موها به چند بخش تقسیم می‌شوند و درست مثل رنگ زدن با برس روی مو مواد گذاری و با کمک یک شانه به پخش بهتر مواد روی مو کمک می‌شود.
  3. مرحله سوم خشک کردن مو: در این مرحله به‌صورت مستقیم روی موها سشوار گرفته می‌شود تا مواد پروتئینی کاملاً خشک شوند. این محله معمولاً حدود نیم تا یک ساعت بسته به بلندی موها، جنس و ضخامت آن طول می‌کشد.
  4. مرحله چهارم شستن مواد: در نهایت باید مو را با آبی که ولرم رو به گرم است کامل شسته تا مواد از آن خارج شود. در این مرحله می‌توان برای برقراری تعادل در سطح رطوبت مو از ماسک مو یا نرم‌کننده استفاده کرد.

مراحل انجام پروتئین تراپی مو

فواید پروتئین تراپی مو

شاید از خود بپرسید با این همه عوامل آسیب‌رسان فایده پروتئین مو چیست و چرا باید آن را انجام دارد. فراموش نکنید موهای شما در طول فعالیت‌های روزمره آسیب زیادی می‌بیند. انباشته شدن محصولات آرایشی و بهداشتی روی مو، آسیب‌های محیطی مانند قرار گرفتن در معرض گرما و آفتاب و نرسیدن آب به مو همه جز این عوامل آسیب‌رسان هستند. این عوامل ریزش پروتئین از فیبر مو و وز شدن، زبری، دو شاخه شدن و خشکی مو را به همراه دارند.

این روش درمانی پرطرفدار و محبوب جلوگیری از کاهش پروتئین خاص مو را هدف قرار می‌دهد و به قفل شدن کراتین و اسیدهای آمینه در فیبر مو کمک می‌کنند تا آن‌ها را از شکستگی در امان نگه دارد. در یک نگاهی کلی فواید این روش درمانی را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

تقویت‌کننده مو

پروتئین مو با جایگزینی کردن پروتئین ازدست‌رفته یا آسیب‌دیده در فولیکول دور از ریشه مو، سلامت کل طول مو را بهبود می‌بخشد. همچنین این روش منحصربه‌فرد و پرفایده به تقویت و تغذیه یکدست موها تا حد زیادی کمک می‌کند.

جلوگیری از آسیب به مو

وجود چندین نوع ماده پروتئینی در موادی که برای این کار استفاده می‌شود از جمله پروتئین هیدرولیز شده گندم و اسیدهای آمینه ابریشم، لایه کوتیکول مو را سفت می‌کند. این کار به کاهش اثرات عوامل آسیب‌رسان روی فولیکول مو چون عوامل محیطی کمک زیادی خواهد کرد و از آسیب بیشتر به مو جلوگیری می‌کند.

برطرف کردن شکستگی و شکاف انتهای ساقه مو (موخوره)

این روش شکستگی و شکاف انتهایی مو را از بین می‌برد. در واقع به کمک آن استحکام و قابلیت ارتجاعی مو به‌ویژه در موهای آسیب‌دیده بازگردانده می‌شود. فراموش نکنید که موهای قوی‌تر نسبت به موهای ضعیف کمتر می‌شکند و در معرض چنین آسیب‌هایی قرار می‌گیرند.

بهبود خاصیت ارتجاعی مو

اگر از یک فرد متخصص بپرسید که مهم‌ترین خاصیت پروتئین تراپی چیست، بدون درنگ به شما جواب می‌دهد که خاصیت ارتجاعی مو را بهبود می‌بخشد. موهای فاقد پروتئین اغلب قبل از شکستن بیشتر از حد خم می‌شوند؛ اما این روش خاصیت ارتجاعی مو را باز می‌گرداند.

بهبود ظاهر کلی مو

پروتئین در کنار کمک به رشد سریع‌تر و بهتر مو، باعث براق‌تر شدم مو و جلوگیری از شکستگی و شکافتن انتهای مو می‌شود. همچنین باعث می‌شوند که موها ضخیم‌تر، پرپشت‌تر و بلندتر به نظر برسند. در اصل بهترین گزینه برای درمان موهای بدحالت و شکننده است.

آب‌رسانی به مو

قطعاً می‌دانید که راز اصلی برای داشتن موها و پوست سالم، مصرف آب است. علاوه بر نوشیدن آب باید از عوامل خارجی که آب‌رسانی به مو را انجام می‌دهند نیز استفاده کرد. در پروتئین تراپی علاوه بر تغذیه مو به آب‌رسانی هم توجه می‌شود تا موها هیدراته شوند.

فواید پروتئین تراپی مو

چطور متوجه شویم که موهایمان به پروتئین تراپی نیاز دارد:

  • تار موهایتان خاصیت ارتجاعی ندارد
  • تار موهایتان له یا چسبناک شده باشد
  • موهایتان تار یا لنگه‌ای شده باشد

معایب پروتئین تراپی مو

هیچ روش احیای مو بدون عوارض جانبی نیست. اگر می‌خواهید بدانید که عوارض پروتئین تراپی مو چیست بهتر است به خواندن ادامه این مطلب ادامه دهید. البته فراموش نکنید که معایب این روش به دلیل نحوه پروتئین تراپی مو به شکل غلط و مواد بی‌کیفیت است.

  • آسیب به بافت مو

همان‌طور که در روش اجرای پروتئین مو دیدید در این روش درمانی از حرارت بالا استفاده می‌شود. این کار درصورتی‌که فرد اجراکننده دارای تخصص و مهارت در این زمینه نباشد، باعث آسیب جدی و شدید به بافت مو می‌شود. حتی ممکن است بعد از یکی دو بار شستن موها، آن‌ها خشک، کدر و بیمار به نظر برسند.

  • ریزش مو بعد از پروتئین تراپی

محلول پروتئینی که برای این روش استفاده می‌شود در صورت استاندارد نبودن، حاوی مواد شیمیایی بسیار خشن و قوی است. استفاده از این مواد شیمیایی، ضعیف شدن ریشه مو و نازک شدن آن را در پی دارند. در واقع ترکیب این مواد شیمیایی قوی و استفاده از دمای بالا، دلیل مهم و اصلی ریزش مو بعد از پروتئین مو است. برای جلوگیری از این عارضه همیشه باید بپرسید که چه موادی در پروتئین تراپی مو استفاده می‌شود و آیا این مواد احتمالاً عوارض جانبی ایجاد می‌کنند یا خیر. موادی مانند فرمالدئید، ایزوپروپیل الکل و سولفات‌ها ممکن است مضر باشند.

همچنین یکی دیگر از مواردی که باعث ریزش مو می‌شود افراط در انجام این روش با فواصل زمانی بسیار کوتاه است. اگر به‌صورت مکرر و بیش از نیاز مو پروتئین تراپی انجام شود، مواد مغذی روی مو انباشته می‌شوند که می‌توانند ضعف ریشه و افزایش ریزش مو را به همراه داشته باشند.

  • ایجاد واکنش‌های آلرژیک

یکی دیگر از عوارض پروتئین تراپی مو این است که مواد شیمیایی خشن موجود در محلول‌ها گاهی باعث بروز واکنش‌های آلرژیک می‌شوند. خشکی پوست، خارش، درماتیت و اگزما از جمله شایع‌ترین واکنش‌های آلرژیک است که در برخی افراد روی می‌دهد. همچنین ممکن است برخی افراد عوارض جانبی دیگری چون سردرد، آبریزش بینی و گلودرد را هم تجربه کنند اگر موهای رنگ‌شده دارید، مواد شیمیایی موجود در محلول‌ها ممکن است با رنگ مخلوط شده و باعث واکنش‌های آلرژیک شوند.

معایب پروتئین تراپی مو

مراقبت از مو بعد از پروتئین تراپی مو

برای اینکه پروتئین مو بهترین نتیجه را روی موها به جای بگذارد باید به شکل صحیح از موهای درمان شده مراقبت کرد. برای این کار باید به موارد زیر حتماً توجه کنید:

  • ۲۴ ساعت بعد از پروتئین تراپی مو حمام نکنید تا اثرات پروتئین روی مو تثبیت شود.
  • از رنگ یا دکلره مو تا حداقل سه روز باید خودداری شود. رنگ و دکلره به دلیل مواد شیمیایی خاص و قوی می‌تواند اثرات پروتئین تراپی را از بین ببرد.
  • از شامپوهای دارای سولفات بعد از پروتئین تراپی استفاده نشود. این شامپوها می‌تواند باعث آسیب به موها و خشکی بیشتر آن‌ها شوند. بهترین گزینه استفاده از شامپوهای مخصوص موهای پروتئینه شده یا فری سولفات است. چیزی که تاثیر پروتئین تراپی روی موهای شما را بیشتر می‌کند، مراقبت کردن است.

ماندگاری پروتئین تراپی مو

خیلی از افراد می‌خواهند از مدت زمان ماندگاری پروتئین تراپی مو اطلاع پیدا کنند. در رابطه با این مورد باید بگوییم که مدت زمان ماندگاری پروتئین تراپی مو با توجه به روش‌های نگهداری از موها متفاوت خواهد بود؛ به عبارت دیگر شیوه نگهداری افراد از موهای خود پس از انجام پروتئین تراپی مو با مدت زمان ماندگاری این مواد بر روی موها تأثیر مستقیمی دارد.

پروتئین تراپی مو برای درمان موهای آسیب‌دیده، شکننده و خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد و در این روش مواد مورد نیاز تارها بازگردانده می‌شوند که این موضوع منجر به افزایش درخشش و شادابی موها خواهد شد. از سوی دیگر ماندگاری پروتئین بر روی موها به عوامل مختلفی بستگی داشته و نمی‌توان مدت زمان مشخصی را برای آن‌ در نظر گرفت، اما با مراقبت‌های صحیح و اصولی می‌توان این زمان را افزایش داد.

برای افزایش ماندگاری مواد پروتئین بر روی موها در ابتدا باید مشخص شود که این تکنیک در خانه و با مواد طبیعی انجام شده و یا توسط اپراتور در سالن‌های زیبایی صورت گرفته است. هنگامی که برای پروتئین کردن مو از مواد طبیعی استفاده می‌کنید، هزینه کمتری پرداخت کرده و بدون نیاز به پرداخت مبلغ اضافه‌ این روش را در منزل خود انجام می‌دهید.

البته روش خانگی پروتئین تراپی باید به صورت مرتب تکرار شود تا اثربخشی مطلوبی داشته باشد؛ به عبارت دیگر پروتئین مو در منزل با توجه به جنس موها و مواد مصرفی و همین‌طور میزان استفاده از دستگاه‌های حرارتی از جمله اتو و سشوار باید هفته‌ای یک تا دوبار تکرار شود. در نتیجه می‌توان گفت که ماندگاری پروتئین تراپی مو در منزل تا دو هفته دوام دارد. تکرار این تکنیک در خانه با توجه به میزان هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید، بسیار مقرون به‌صرفه خواهد بود.

مواد سازنده پروتئین تراپی مو

۹۵ درصد از موهای ما از کراتین تشکیل شده است، پروتئینی که یک لایه محافظ در اطراف کوتیکول‌های مو ایجاد می‌کند و رطوبت را در مو قفل می‌کند. هنگامی که کمبود پروتئین در بدن وجود دارد یا استفاده بیش‌ازحد از رنگ‌های شیمیایی، باعث شده تارهای مو آسیب بینند و به مرور زمان خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهد، باید این ماده به مو برسد. با این توضیحات می‌توان مواد سازنده پروتئین تراپی را به دو دسته زیر تقسیم کرد:

  • مواد مفید: پروتئین هیدرولیز شده، کراتین، مواد آب‌رسان و ویتامین‌های مفید برای مو مانند ویتامین‌های گروه ب.
  • مواد مضر: فرمالدئید، کوکامید DEA، ایزوپروپیل الکل، پارابن، پلی‌اتیلن گلیکول، سیلیکون‌ها و سولفات‌ها.

مواد سازنده پروتئین تراپی مو

پروتئین مو برای چه افرادی مناسب است؟

همان‌طور که گفته شد، پروتئین یکی از عناصر ضروری برای موهای سالم و تغذیه آن‌هاست. کمبود پروتئین می‌تواند موهای شما را خشک، کدر، آسیب‌دیده و مستعد شکستن کند. با این توضیحات چند دسته از افراد به این روش درمانی نیاز دارند:

  • افرادی که موخوره دارند

زمانی که شکاف‌ها یا سوراخ‌هایی در کوتیکول‌های مو ایجاد می‌شود، پروتئین تراپی برای مو واجب است. این روش شکاف‌های موجود در کوتیکول مو را پر می‌کنند و رطوبت را در مو نگه می‌دارد. موها را قوی و سالم می‌کند و همچنین موخوره را کاهش می‌دهد. به همین دلیل است که پروتئین تراپی برای موهای با تخلخل بالا بهترین روش درمانی هستند.

  • افرادی که دچار ریزش مو هستند

 از دست دادن بیش‌ازحد پروتئین از مو ممکن است منجر به ریزش مو شود. افرادی که پروتئین کافی از طریق رژیم غذایی یا مکمل‌ها دریافت می‌کنند، احتمالاً موهایی صاف و تغذیه شده دارند. با این حال، بسیاری از مردم در سراسر جهان به دلیل رژیم غذایی نامناسب، تغییرات شرایط آب و هوایی و دلایل دیگر از کمبود پروتئین رنج می‌برند.

  • افرادی که به‌صورت مکرر موهای خود را رنگ می‌کنند

یکی دیگر از دلایل کمبود پروتئین در مو، حالت دادن به مو، رنگ کردن و دکلره است. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از مواد شیمیایی روی مو، مانند صاف کردن یا رنگ کردن، می‌تواند باعث ریزش پروتئین در مو شود. شاید جالب باشد بدانید صاف کردن مو همراه با رنگ کردن مکرر مو باعث افزایش ریزش پروتئین از مو تا ۳۵۶٪ می‌شود.

  • پروتئین تراپی برای موهای کم پشت

پروتئین تراپی مقدار مورد نیاز پروتئین را به ساقه‌های مو هدیه می‌دهد و موها را قوی‌تر، ضخیم‌تر و تغذیه می‌کند. این روش همچنین می‌تواند به کنترل ریزش مو کمک کند و تا حد زیادی مواد مغذی موردنیاز برای رشد مو را فراهم کند.

پروتئین تراپی مو برای چه افرادی مناسب است

آیا پروتئین تراپی، مو را صاف می کند؟

قبل از هر چیز باید بدانید که پروتئین تراپی، موها را به‌ طور کامل صاف نمی‌کند. برای این که بدانید هدف پروتئین تراپی مو چیست، درک این نکته ضروری بوده که هدف اصلی پروتئین مو، تغییر بافت طبیعی مو نیست، بلکه بازگرداندن سلامت و شادابی به آن است. با اینکه پروتئین تراپی مو به کاهش موخوره، بهبود کنترل‌پذیری موها و ترمیم پیوند‌های شکسته شده کمک می‌کند، اما برای صاف کردن دائمی موها طراحی توصیه نمی‌شود. اگر به دنبال راه‌حلی برای صاف کردن دائمی موهای خود می‌گردید، بهتر است به تکنیک‌هایی مانند کراتینه مو فکر کنید که به ‌طور خاص برای این هدف طراحی شده‌اند.

آیا پروتئین تراپی مو را صاف می کند؟

آیا پروتئین تراپی برای مو خوب است؟

پروتئین تراپی مو می‌تواند برای انواع مختلف مو و نیازهای خاص آن بسیار مفید واقع شود. این روش درمانی به‌ ویژه برای افرادی که موهای آسیب‌دیده، ضعیف یا دکلره و رنگ شده دارند، قدرت احیای بی‌نظیری ارائه می‌دهد. پروتئین‌ها در حقیقت بلوک‌های اصلی ساختار مو را تشکیل می‌دهند و این تکنیک احیاکننده مو نیز بر تزریق پروتئین‌های ضروری به ساقه مو تمرکز دارد. پروتئین تراپی مو با پر کردن منافذ از پروتئین، به بازگرداندن استحکام، قابلیت ارتجاعی و سلامت کلی موهای شما کمک می‌کنند.

چرا به پروتئین درمانی مو نیاز دارم؟

موهای ما روزانه در معرض عوامل آسیب‌زای زیادی از جمله ابزار حالت‌دهنده حرارتی، آلاینده‌های محیطی و مواد شیمیایی قرار می‌گیرند. با گذشت زمان، این عوامل می‌توانند محتوای پروتئینی را در موهای ما کاهش دهند و به مشکلاتی مانند شکنندگی، بد حالتی و زبری منجر شوند. پروتئین تراپی مو به عنوان یک راه‌حل ترمیم‌کننده عمل می‌کند؛ یعنی اثرات آسیب را کاهش می‌دهد، از گسترش آن جلوگیری می‌کند و حتی محیط مناسبی برای رشد موهای سالم‌تر را به وجود می‌آورد.

چرا به پروتئین درمانی مو نیاز دارم؟

آیا پروتئین درمانی منجر به ریزش موها می شود؟

همانطور که اشاره کردیم، برخی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که پروتئین تراپی مو منجر به ریزش مو می‌شود. در حالی که دلیل اصلی ریزش مو پس از انجام صفر تا صد پروتئین تراپی عدم رعایت نکات مهم است. به همین دلیل در این بخش می‌خواهیم به مواردی اشاره کنیم که از ریزش مو پس از انجام این تکنیک جلوگیری می‌کند. یکی از مهم‌ترین مواردی که باید پس از انجام پروتئین تراپی انجام شود، استفاده از شامپوی مخصوص برای موها است.

شامپوهای دارای سدیم لوریل سولفات و یا سدیم لورت سولفات روغن طبیعی مو را نابود کرده و گزینه مناسبی برای شستن مو نیستند؛ به همین علت توصیه می‌شود که از شامپوهای فاقد سولفات استفاده کنید.

استفاده از شامپوهای دارای سولفات نرمی موها را از بین می‌برند؛ بنابراین شما با یک اشتباه اثر پروتئین تراپی را از بین خواهید برد. پس توصیه می‌شود که از شامپوی مناسب برای شستشوی موهای خود بعد از انجام پروتئین تراپی بهره ببرید. یکی ‌دیگر از مواردی که در جلوگیری از ریزش مو بعد از انجام پروتئین تراپی موثر است؛ انتخاب کش موی مناسب خواهد بود.

بعد از انجام پروتئین تراپی، کراتین‌ها قابل شکل‌گیری بوده و موها را به هر شکلی ببندید، به همان شکل درمی‌آیند. به همین خاطر بهتر است که تا دو هفته پس از انجام صفر تا صد پروتئین تراپی، از بستن موهای خود با کش و کلیپس پرهیز کنید. رعایت این نکته باعث می‌شود که موها حالت صاف خود را حفظ کرده و از فرم خود خارج نشوند. بعد از گذشت دو هفته می‌توانید موهای خود را با یک کش نرم ببندید. از سوی دیگر سفت بستن موها نیز احتمال ریزش مو را افزایش می‌دهد.

امروزه روبالشی‌های زیادی در بازار وجود دارند و خیلی از افراد بدون توجه به جنس پارچه روبالشی اقدام به خرید آن می‌کنند. روبالشی‌هایی که از جنس پنبه و پارچه‌های دیگر هستند، باعث اصطکاک زیادی با موها شده و باعث وز شدگی و موخوره شدن موها خواهند شد.

این در حالی است که روبالشی‌های ابریشمی با ایجاد اصطکاک کمتر منجر به حفظ فرم و حالت موها می‌شوند. برای همین منظور توصیه می‌شود که از روبالشی ابریشمی بعد از انجام پروتئین تراپی استفاده کنید. در این صورت موهای شما حالت کشسانی پیدا نخواهد کرد و فرم صاف و نرم خود را حفظ می‌کند.

آیا پروتئین درمانی منجر به ریزش موها می شود؟

علت خشک شدن موها بعد از پروتئین تراپی چیست؟

برخی از افراد بعد از انجام پروتئین تراپی با خشکی مو مواجه می‌شوند که علت این مشکل به دلیل عدم استفاده از شامپوهای مناسب است. شامپوهایی که دارای سولفات هستند، منجر به خشک شدن و آسیب‌ دیدن مو خواهند شد. برای جلوگیری از خشکی موها توصیه می‌شود که از شامپوهای فری سولفات و یا سایر شامپوهای مخصوص موهای پروتئین شده استفاده کنید. بهره‌گیری از شامپوهای مناسب باعث می‌شود که اثرات پروتئین تراپی کاهش پیدا نکند و از آسیب دیدن مجدد موها جلوگیری شود.

یکی ‌دیگر از اقداماتی که برای جلوگیری از خشک شدن موها بعد از انجام پروتئین‌ تراپی مو باید انجام دهید، استفاده از ماسک موی مناسب است. بعد از شستن موها با شامپوی فری سولفات، بهتر است ماسک مو به مدت ده دقیقه بر روی موهای شما باقی بماند و در ادامه اقدام به آبکشی موها کنید. همچنین در صورتی که می‌خواهید میزان ماندگاری پروتئین تراپی را افزایش دهید، همیشه بعد از استحمام باید موهای خود را خشک کرده و آب اضافی آن را با سشوار بگیرید. برای این کار لازم است تا سشوار را از بالا به پایین به آرامی بر روی موهای خود حرکت دهید.

شست‌وشوی صحیح در حمام از موارد دیگری است که از خشک شدن موها بعد از انجام پروتئین تراپی جلوگیری می‌کند. برای شستن صحیح موهای خود می‌توانید کف سر را به آرامی با شامپو ماساژ دهید. در صورت چنگ زدن موها، امکان گره خوردن آن‌ها افزایش می‌یابد.
با رعایت کردن تمام اصولی که در این قسمت به آن‌ها اشاره کردیم، می‌توانید از خشک شدن موهای خود بعد از انجام پروتئین تراپی مو جلوگیری کنید و برای چندین ماه از داشتن موهایی نرم و صاف لذت ببرید.

نشانه‌های کمبود پروتئین در موها

کمبود پروتئین می‌تواند مشکلات مختلف سلامتی از جمله مشکلات مو را پدید آورد؛ بنابراین، هنگامی که بدن فاقد پروتئین کافی باشد، ممکن است بر سلامت و ظاهر موهای شما نیز تأثیر بگذارد. برخی از علائم کمبود پروتئین در مو عبارتند از:

  • نازک شدن و ریزش مو: همان‌طور که گفتیم، پروتئین جزو کلیدی ساختار مو بوده و دریافت ناکافی آن می‌تواند به ضعیف شدن فولیکول‌های مو و در نتیجه نازک شدن مو و حتی ریزش مو منجر شود.
  • موهای شکننده و ضعیف: پروتئین باعث استحکام تارهای مو می‌شود و در صورت کمبود، مو ضعیف و مستعد شکستگی خواهد شد.
  • رشد آهسته مو: رشد و ترمیم سلول‌ها، از جمله سلول‌های مو، به پروتئین وابسته است. کمبود پروتئین شاید در قالب رشد کندتر مو پدیدار شود و چرخه رشد طبیعی مو را مختل کند.
  • تغییر در بافت مو: کمبود پروتئین می‌تواند تغییراتی در بافت مو ایجاد کند و باعث شود موهای شما خشک، زبر یا متخلخل‌تر از حد معمول باشند.
  • موهای کدر و عاری از درخشش طبیعی: موی سالم نور را منعکس کرده و براق به نظر می‌رسد. کمبود پروتئین گاهی با کدر شدن مو خود را نشان می‌دهد.
  • تغییر رنگ مو: در موارد شدید کمبود پروتئین، رنگ مو می‌تواند روشن‌تر یا محوتر شود. اگر در برخی قسمت‌ها از ساقه مو شاهد تغییر غیرعادی رنگ بودید، به کمبود شدید پروتئین مو فکر کنید.
  • افزایش ریزش مو: اگر بدن پروتئین کافی نداشته باشد، ممکن است تارهای مو بیش از حد معمول بریزند. چنین ریزشی را در هنگام دوش گرفتن، شانه کردن یا حالت دادن مو مشاهده خواهید کرد.
  • شکستگی مو: پروتئین ناکافی ساختار مو را ضعیف و شکننده می‌کند؛ به ‌ویژه هنگامی که در معرض شانه زدن، حالت دادن یا عوامل محیطی قرار می‌گیرد.

توجه داشته باشید کمبود پروتئین را می‌توان به عوامل مختلفی مانند ژنتیک، عدم تعادل هورمونی، شیوه‌های نادرست مراقبت از مو و شرایط پزشکی نسبت داد. اگر مشکوک هستید که مشکلات موهای شما از کمبود پروتئین نشأت می‌گیرد، توصیه می‌کنیم برای تشخیص و راهنمایی مناسب با یک متخصص پوست و مو یا متخصص تغذیه مشورت کنید. متخصصان می‌توانند به شما کمک کنند که ضرورت مصرف پروتئین را تشخیص دهید و برای بهبود رژیم غذایی و سلامت کلی موهایتان برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشید.

نشانه‌های کمبود پروتئین در موها

انواع پروتئین درمانی مو

برای اینکه بدانید پروتئین تراپی مو چیست، بد نیست نگاهی به انواع پروتئین مو بیندازید. انواع مختلفی از پروتئین درمانی مو در دسترس بوده که هر کدام نیازها و ترجیحات خاصی را برآورده می‌کنند. برخی از انواع متداول آن شامل موارد زیر هستند:

  • درمان‌های احیاکننده که با تکیه بر مواد مغذی، صافی بیشتر و تقویت موها را مدنظر دارند.
  • درمان‌های رطوبت‌رسان که به هیدراته کردن و تقویت موهای خشک و آسیب‌دیده کمک می‌کنند.

پروتئین تراپی تکنیکی است که پروتئین هیدرولیز شده یا مولکول‌های پروتئین شکسته شده را به شکل موثری به ساقه مو تزریق می‌کند. البته نباید نحوه پروتئین تراپی مو و تبحر آرایشگر را در نتیجه نهایی بی‌تأثیر دانست.

انواع پروتئین درمانی مو

چرا باید از درمان پروتئینی استفاده کنیم؟

پروتئین درمانی مو رویکردی جامع برای مراقبت از مو ارائه می‌دهد که به جای اینکه صرفاً مشکلات موها را بپوشاند، علت اصلی این مشکلات را هدف قرار داده است. این درمان‌ها آسیب‌های ساختاری را برطرف کرده، تغذیه‌ای عمیق ایجاد می‌کنند و سلامت مو را برای مدتی طولانی ارتقا می‌دهند. با گنجاندن درمان‌های پروتئینی در روتین مراقبت از مو، می‌توانید به طور قابل توجهی انعطاف‌پذیری و شادابی موهای خود را افزایش دهید. نگران عوارض پروتئین تراپی مو نباشید، چرا که نتیجه استفاده از مواد اورجینال و مرکز زیبایی معتبر، شما را متحیر خواهد کرد.

آیا درمان های پروتئینی برای موهای شما مفید است؟

درمان‌های پروتئینی بی‌شک می‌توانند برای بسیاری از افراد مفید باشند. این درمان‌ها برای کمک به تقویت و ترمیم مو با پر کردن پروتئین‌های از دست رفته مانند کراتین که برای سلامت مو ضروری هستند، طراحی شده‌اند. در حقیقت شما با پروتئینه کردن موهای خود به مزایای زیر دست می‌یابید:

  • موهایی با ساختار مستحکم: پروتئین‌هایی مانند کراتین، بلوک‌های تشکیل‌دهنده مو هستند. آن‌ها به تقویت ساقه مو، بهبود ساختار کلی آن و کاهش شکستگی کمک می‌کنند.
  • ترمیم آسیب: اگر موهای شما به دلیل استفاده از ابزار حالت‌دهنده حرارتی، مواد شیمیایی خشن یا عوامل محیطی آسیب دیده است، درمان‌های پروتئینی می‌توانند با پر کردن شکاف‌ها و بهبود ظاهر مو، به ترمیم بخش عمده‌ای از آسیب کمک کنند.
  • حفظ رطوبت: برخی از درمان‌های پروتئینی حاوی موادی هستند که به حفظ رطوبت مو کمک می‌کنند و برای موهای خشک یا شکننده اثرگذار خواهند بود.
  • صاف کردن موقت: درمان‌های پروتئینی به طور موقت لختی و ساختار مو را بهبود می‌بخشند و آن را سالم‌تر و خوش ‌حالت‌تر نشان می‌دهند.

با این حال، توجه داشته باشید که همه انواع مو به درمان‌های پروتئینی نیاز ندارند یا از آن‌ها بهره خاصی دریافت نخواهند کرد. همچنین استفاده بیش از حد از محصولات پروتئینه مو می‌تواند با تزریق بیش از حد پروتئین به تارها، به سفتی و شکنندگی موها منجر شود.

آیا درمان های پروتئینی برای موهای شما مفید است؟

کراتینه مو و پروتئین مو چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

به پروتئین مورد نیاز برای مو، کراتین گفته می‌شود و در صورت عدم مقدار کافی از آن در بدن، موها به صورت وز و فر درمی‌آیند. برای صاف کردن موهای وز و مجعد از کراتین مو استفاده می‌کنند. در روش کراتین مو باید موها را آغشته به محلول کراتین کنید؛ به عبارت دیگر کراتین درمانی به روشی گفته می‌شود که در آن از کراتین برای لخت کردن و درخشان کردن موها استفاده می‌کنند.

پس از اتمام این تکنیک موها از حالت خشک و وز خارج شده و به طور کامل صاف و نرم می‌شوند. تکنیک کراتین درمانی حتی برای افرادی که موهای مجعدی دارند، به کار می‌رود. این روش به نرم شدن موها کمک کرده و آن‌ها را از حالت خشک و ضخیم خارج می‌کند. شما با انجام کراتین درمانی می‌توانید از داشتن موهایی لخت و نرم لذت ببرید.

پروتئین تراپی مو به عنوان یکی از روش‌های احیای مو محسوب می‌شود که در آن ضمن احیای مو، صافی مو نیز صورت می‌گیرد. با پروتئین تراپی می‌توانید از داشتن موهایی صاف و ابریشمی لذت ببرید. در این روش از موادی که حاوی پروتئین است، برای بازسازی موها استفاده می‌کنند. با انجام این تکنیک مشکلاتی از قبیل موخوره، گره خوردن موها، وزی مو و … برطرف می‌شود. عوامل مختلفی در آسیب دیدن و شکنندگی موها اثرگذار است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نداشتن تغذیه مناسب، مصرف مواد مخدر، عدم رسیدگی به موها، دکلره و رنگ کردن مداوم موها و استفاده بیش از حد از اتو مو و سشوار اشاره کرد.

صفر تا صد پروتئین مو با تأمین پروتئین‌های از دست رفته مو، به نرم و خوش حالت شدن آن کمک کرده و طراوت و شادابی را دوباره به مو هدیه می‌دهد؛ در واقع تکنیک پروتئین تراپی با بازسازی پیوندهای مو می‌تواند مو را از حالت خشک خارج کند. در صورتی که موهای شما خشک و وز بوده و خاصیت انعطاف‌پذیری خود را از دست داده است، پروتئین‌تراپی مو گزینه ایده‌آلی برای شما خواهد بود.

اکنون که با روش‌های کراتین و پروتئین تراپی مو آشنا شدید، لازم است که بدانید این دو روش چه تفاوت‌هایی با هم دارند تا امکان انتخاب درست یکی از این روش‌ها برای شما فراهم شود. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های کراتین درمانی و پروتئین‌تراپی مو در مواد آن‌ها است. در روش کراتینه کردن مو، از مواد کراتین مصنوعی استفاده می‌شود و این در حالی است که در پروتئین تراپی برای تقویت و لطافت موها از چند پروتئین استفاده می‌کنند. مواد پروتئین مخلوطی از پروتئین‌های گیاهی و حیوانی است که می‌تواند نیاز مو را تأمین کند؛ به عبارت دیگر تکنیک پروتئین تراپی جهت تقویت موها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی ‌دیگر از تفاو‌ت‌های کراتینه کردن مو و پروتئین تراپی مدت ماندگاری آن‌ها است؛ به طوری که پروتئین تراپی بین ۴ تا ۶ هفته ماندگاری داشته و دوام کراتین مو بین ۴ تا ۶ ماه است. همچنین هدف اصلی از کراتینه مو صاف کردن موها بوده و در این روش زبری مو به صورت کامل برطرف شده و مو کاملا از حالت وز و خشک خارج می‌شود. هدف از انجام پروتئین تراپی مو تقویت ساختار مو، احیای تارهای آسیب‌دیده و بازسازی ریشه‌های مو بوده که در نهایت منجر به افزایش استحکام مو می‌شود؛ بدین ترتیب پروتئین تراپی اثر ریشه‌ای داشته و ریشه و ساقه مو را تقویت می‌کند.

تفاوت کراتین مو و پروتئین مو

بهترین محصولات برای پروتئین درمانی مو

انتخاب یک مواد عالی و مرغوب برای انجام پروتئین تراپی مو بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا استفاده از مواد بی‌کیفیت آسیب زیادی را به مو و پوست سر شما وارد کرده و از سوی دیگر منجر به هدر رفتن بودجه شما نیز می‌شود. به همین خاطر در این بخش می‌خواهیم، بهترین محصولات را برای پروتئین تراپی مو به شما معرفی کنیم:

معرفی پروتئین ویتا گلد

یکی از بهترین محصولات برای پروتئین تراپی مو که می‌توانیم به شما معرفی کنیم، پروتئین ویتا گلد است. این محصول برای موهای وز و خشک طراحی شده است و با ترمیم و بازسازی، تارهای آسیب‌دیده شما را از داشتن موهایی نرم و درخشان بهره‌مند می‌کند. این محصول ویژگی‌های منحصر به ‌فردی دارد که از آن‌ها می‌توان به احیای ۱۰۰ درصد موها، صافی موها تا ۶۰ درصد، ماندگاری تا ۶ ماه، ترمیم تارهای آسیب‌دیده، نرم کننده و درخشان کننده مو اشاره کرد.

از سوی دیگر پروتئین ویتا گلد مناسب انواع مو بوده و حاوی مقدار کمی از گاز و بو است؛ به همین دلیل گزینه‌ای مناسب برای افرادی محسوب می‌شود که از مشکلات تنفسی رنج می‌برند. با خرید این محصول می‌توانید موهای آسیب‌دیده خود را درمان کرده و با موهایی صاف و براق در مهمانی‌ها بدرخشید. افزون بر تمامی این‌ها، پروتئین ویتا گلد به عنوان یک آبرسان قوی برای موها شناخته می‌شود.

پروتئین ویتا گلد

معرفی پروتئین ویتا رز

این محصول انتخاب عالی برای افرادی است که موهایی خشک و کدر دارند. استفاده از پروتئین ویتا رز برای انجام پروتئین تراپی مو باعث احیای تارهای آسیب‌دیده مو شده و آن‌ را تا ۶۰ درصد صاف می‌کند. لازم به ذکر است که این محصول کاملا گیاهی بوده و فاقد بو و گاز است. شما می‌توانید از پروتئین ویتا رز برای درمان موهای آسیب‌دیده خود بهره‌ ببرید. این پروتئین تا ۶ ماه ماندگاری داشته و نرم کننده و درخشان کننده مو است.

همچنین در صورت استفاده از این محصول دیگر نیازی به قرنطینه نخواهید داشت. پروتئین ویتا رز مناسب انواع مو بوده و ساخت کشور برزیل است. با بررسی ویژگی‌ها و قابلیت‌های پروتئین ویتا رز درمی‌یابیم که این محصول یکی از بهترین گزینه‌ها برای درمان و احیای موهای آسیب‌دیده بوده و ضمن بازسازی تار موها، صافی مطلوبی نیز ایجاد می‌کند.

پروتئین ویتا رز

معرفی پروتئین اونیکس

پروتئین اونیکس به عنوان یکی از برترین محصولات برای درمان موهای آسیب‌دیده محسوب شده و حالت وز موها را به راحتی از بین می‌برد. پروتئین اونیکس یک محصول برزیلی است که به صورت کاملا اورگانیک ساخته می‌شود. این محصول فاقد هرگونه پارابن، سولفات و فرمالدهید است تا جایی که گزینه مناسبی برای پروتئین تراپی مو زنان باردار و همین‌طور مادران شیرده به شمار می‌رود.

این محصول باعث احیای ۱۰۰ درصد و همین‌طور صافی تا ۶۰ درصد می‌شود؛ بنابراین گزینه‌ای عالی برای موهای خشک و بد حالت خواهد بود. لازم به ذکر است که پروتئین اونیکس برای افرادی توصیه می‌شود که کف سر چربی دارند و می‌خواهند این چربی را کنترل کنند. همچنین چنانچه از محصول مذکور برای پروتئین تراپی مو خود بهره ببرید، ساقه مو را نیز آبرسانی کرده و از حالت خشکی درمی‌آورد. افزون بر تمامی این‌ها پروتئین اونیکس گزینه فوق‌العاده‌ای برای بازسازی و درمان کشسانی و خشکی موهایی است که در اثر دکلره و رنگ آسیب دیده‌اند.

پروتئین اونیکس

معرفی پروتئین A سیلور

پروتئین A سیلور با احیا و درخشان کردن موها می‌تواند انتخاب مناسبی برای پروتئین تراپی مو به شمار رود. این محصول دارای کلاژن و پروتئین بوده و عملکرد عالی در بازسازی موهای آسیب‌دیده از خود نشان می‌دهد. پروتئین A سیلور برای افرادی که نمی‌توانند از وسایل حرارتی مانند اتو و سشوار استفاده کنند، گزینه‌ای عالی محسوب می‌شود. همچنین این محصول باعث افزایش مقاومت موها در برابر وسایل آرایشی نیز می‌شود. موهایی که در اثر رنگ و دکلره و یا تغذیه نامناسب دچار آسیب شده‌اند، با استفاده از پروتئین A سیلور ترمیم شده و حالت ابریشمی و نرم پیدا خواهند کرد.

این پروتئین با تأمین مواد مغذی و ضروری منجر به درخشنده شدن موها شده و انتخاب خوبی برای موهای بد حالت و خشک است. از دیگر ویژگی‌های پروتئین A سیلور می‌توان به احیای کامل مو، صافی بالای ۴۰ درصد، جلوگیری از موخوره، رفع وز شدن موها و همین‌طور کمک به رشد بهتر موها اشاره کرد.

پروتئین A سیلور

معرفی پروتئین A بلو گلد

پروتئین A بلو گلد از ترکیبات مغذی برخوردار است که موها را به طور کامل درمان و بازسازی می‌کند. با استفاده از این محصول برای پروتئین تراپی مو می‌توانید از داشتن موهایی درخشان و صاف برخوردار شوید. از سوی دیگر پروتئین A بلو گلد از قیمت مقرون به‌صرفه‌‌تری در مقایسه با سایر پروتئین‌ها برخوردار است. این محصول مناسب افرادی است که می‌خواهند موهای خشک و کدر خود را به موهایی صاف و زیبا تبدیل کنند. از دیگر مشخصات پروتئین A بلو گلد می‌توان به مواردی مانند گیاهی بودن، کنترل کننده چربی مو، صافی تا ۶۰ درصد، احیا تا ۱۰۰ درصد، ماندگاری تا ۶ ماه و ترمیم تارهای شکننده اشاره کرد.

پروتئین A بلو گلد

معرفی پروتئین کندی بیوتی سیلور

با استفاده از پروتئین کندی بیوتی سیلور برای پروتئین تراپی مو متوجه تمایز این محصول با سایر پروتئین‌ها خواهید شد. این ماده کاملا طبیعی و ارگانیک بوده و به همین دلیل قابل استفاده برای خانم‌های باردار و شیرده است. پروتئین کندی بیوتی سیلور مناسب انواع مو و همین‌طور موهای آسیب‌دیده است و منجر به درمان کامل مو و بازسازی ساختار مو می‌شود. این محصول خاصیت ارتجاعی داشته و کاملا موهای آسیب‌دیده شما را درمان می‌کند. افزون بر تمامی این‌ها، در صورتی که از موهای چرب خود خسته شده‌اید، پروتئین کندی بیوتی سیلور می‌تواند چربی کف سر را نیز کنترل کند.

پروتئین کندی بیوتی سیلور

معرفی پروتئین وردوان فلوراکتیو

پروتئین وردوان فلوراکتیو یکی از محصولات جدید برای احیا و نرمی موها بوده و از مواد درجه یک بهره می‌برد. با استفاده از این محصول برای پروتئین تراپی مو می‌توانید، حس سبکی و طراوت را تجربه کنید. این پروتئین برای موهای طبیعی و همین‌طور موهای دکلره و آسیب‌دیده قابل استفاده است. پروتئین وردوان فلوراکتیو باعث صافی و احیای ۱۰۰ درصد خشک‌ترین موها شده و حاوی ویتامین‌های E و A است که منجر به جوانسازی سلول‌های مو می‌شوند. پروتئین وردوان فلوراکتیو حاوی بتاکاروتن بوده و همین‌طور سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. در ساخت این محصول از مواد ارگانیک موجود در طبیعت استفاده شده است که برای صافی و نرمی موها بسیار مفید هستند.

پروتئین وردوان فلوراکتیو

معرفی پروتئین هالیزا

پروتئین هالیزا یک برند برزیلی است که با قابلیت‌هایی که دارد، باعث بهبود خاصیت ارتجاعی موهای وز و درهم می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از پروتئین هالیزا برای پروتئین تراپی مو، به راحتی موهای خود را ترمیم کرده و از شر موهای نازک و آسیب‌دیده رها شوید. بهره‌گیری از این محصول در پروتئین تراپی مو سطح رطوبت مو را متعادل کرده و از متخلخل شدن موها جلوگیری می‌کند.

این محصول می‌تواند درخشش طبیعی موهای کدر را بازگردانده و به بهبود سلامت کلی موها کمک کند. پروتئین هالیزا انتخابی مطمئن برای جوان‌سازی موها محسوب شده و باعث حفظ شکل و یکپارچگی موها می‌شود. افزون بر تمامی این‌ها، پروتئین مذکور به دلیل طبیعی بودن، گزینه مناسبی برای زنان باردار و همین‌طور مادران شیرده است.

پروتئین هالیزا

معرفی پروتئین A گلدلیزار

یکی ‌دیگر از بهترین محصولاتی که برای پروتئین تراپی مو به کار می‌رود، پروتئین A گلدلیزار نام دارد. این محصول با احیا و ترمیم موهای آسیب‌دیده، نرمی و شادابی را به موها باز می‌گرداند. این محصول یکی از برندهای محبوب کشور برزیل بوده و در دسته پرفروش‌ترین محصولات برای پروتئین تراپی مو قرار گرفته است. پروتئین A گلدلیزار موها را هم‌زمان احیا و صاف می‌کند و انتخابی عالی برای افرادی به شمار می‌رود که می‌خواهند موهای آسیب‌دیده خود را صاف کنند.

این محصول به ساقه موها لطافت بخشیده و گره موجود در موهای وز و خشن را از بین می‌برد. از دیگر ویژگی‌های پروتئین A گلدلیزار می‌توان به درمان موهای کشسانی و پف کرده، کنترل چربی کف سر، بازسازی و درمان کامل تارهای مو، احیا تا ۱۰۰ درصد و صافی تا ۷۰ درصد اشاره کرد.

پروتئین A گلدیزار

معرفی پروتئین هونما

چنانچه به دنبال یک محصول عالی برای انجام پروتئین تراپی مو هستید، پروتئین هونما با بازسازی موها و ایجاد یک لایه محافظ گزینه مطلوبی برای شما خواهد بود. این پروتئین، موهای شما را به راحتی ترمیم کرده و آن‌ها را نرم و خوش‌حالت می‌کند.

برخی از افراد در اثر دکلره و رنگ کردن مداوم به موهای خود آسیب رسانده‌اند؛ استفاده از پروتئین هونما برای پروتئین تراپی مو می‌تواند تارهای آسیب‌دیده را ترمیم کرده و موها را از حالت خشک خارج کند. همچنین استفاده از این محصول برای پروتئین تراپی مو منجر به تغذیه موها نیز می‌شود. ترمیم‌کننده فیبر مو، آبرسانی قوی، درخشان کننده مو، ترمیم کننده موهای آسیب دیده، احیای ۱۰۰ درصد، صافی ۶۰ درصد به بالا و … از دیگر ویژگی‌های پروتئین هونما محسوب می‌شود.

پروتئین هونما

معرفی پروتئین ویدن سریس VS

پروتئین ویدن سریس VS از قابلیت‌هایی برخوردار است که آن را از سایر گزینه‌ها برای پروتئین تراپی مو متمایز می‌‌کند. این محصول موها را تا ۶۰ درصد صاف کرده و تا ۹۵ درصد تارهای آسیب‌دیده را احیا می‌کند. در صورتی که از محصولات ارگانیک استفاده می‌کنید، پروتئین ویدن سریس VS کاملا گیاهی بوده و از آنجایی که در ساخت آن از مواد شیمیایی استفاده نشده است، می‌تواند گزینه ایده‌آلی برای شما باشد.

پروتئین مذکور بو و گاز بسیار کمی از خود تولید کرده و به قرنطینه نیازی ندارد. در پروتئین ویدن سریس VS کلاژن و بوتاکس موجود بوده و به همین دلیل گزینه‌ای عالی برای پروتئین تراپی مو به شمار می‌رود. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به عدم نیاز به اتوکشی، آبرسانی بسیار بالا، درخشان کردن موها و … اشاره کرد. افزون بر تمامی این‌ها، پروتئین ویدن سریس VS همانند سایر محصولاتی که به آن‌ها اشاره کردیم، در باکس اورجینال خود ارائه می‌شود.

پروتئین ویدن سریس

آیا پروتئین درمانی در زمان بارداری یا شیردهی خطرناک است؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که در ارتباط با پروتئین تراپی مو پرسیده می‌شود، این است که آیا امکان انجام این روش در زمان بارداری و یا شیردهی وجود دارد. در این رابطه باید بگوییم از آنجایی که تمام تغذیه کودک از طریق شیر مادر انجام می‌شود، سبک زندگی صحیح، تغذیه مناسب و همین‌طور پرهیز از عوامل مخرب برای مادر اهمیت بسیاری می‌یابد. در صورتی که مادر این موارد را رعایت نکند، عوامل آسیب‌زا توسط شیر مادر به کودک منتقل خواهد شد. با این حال خیلی از خانم‌ها تمایل دارند تا در این زمان نیز روش‌های مختلف زیبایی را برای بهبود ظاهر موی خود انجام دهند.

اغلب محلول‌های پروتئین تراپی مو حاوی انواع مواد شیمیایی هستند و تنها قسمت کوچکی از آن‌ها را مواد پروتئینی تشکیل می‌دهند. در صورتی که قصد انجام پروتئین تراپی مو را در دوران شیردهی دارید، باید نسبت به مواد موجود در این محلول اطمینان حاصل کنید.

پروتئین‌هایی که از مواد طبیعی و ارگانیک ساخته شده‌اند، بهترین گزینه برای استفاده در دوران بارداری و شیردهی هستند. در بخش قبلی به انواع پروتئین‌های طبیعی و گیاهی اشاره کردیم که گزینه مناسبی برای پروتئین تراپی مو به شمار می‌روند. همچنین این مواد که به صورت طبیعی ساخته شده‌اند و فاقد مواد شیمیایی هستند، برای افرادی با ناراحتی‌های تنفسی‌ نیز انتخاب مناسبی به شمار می‌روند.

ماندگاری پروتئین تراپی مو چقدر است؟

سخن پایانی

مانند هر روش درمانی دیگر، لازم است که با آگاهی و احتیاط به پروتئین تراپی مو نزدیک شوید و اطمینان حاصل کنید که چنین روش درمانی شیمیایی را متناسب با نوع و نیازهای خاص موهای خود انتخاب کرده‌اید. ممکن است برخی از افراد ندانند پروتئین تراپی مو چیست یا نسبت به پروتئین‌ها یا موادی که معمولاً در محصولات پروتئینه مو یافت می‌شوند، اطلاعات دقیقی نداشته باشند؛ بنابراین، مهم است که قبل از انتخاب و خرید محصول یا مراجعه به مرکز زیبایی، در مورد این روش احیا اطلاعات کافی داشته باشید.

درمان‌های پروتئینی مو برای افرادی که به دنبال احیا و جوان‌سازی موهای خود هستند، راه‌حل امیدوارکننده‌ای را ارائه می‌دهند. این درمان‌ها با جبران پروتئین‌های از دست رفته، با انواع آسیب‌ها مبارزه‌ می‌کنند و حالت‌پذیری و سلامت طولانی ‌مدت مو را به ارمغان می‌آورند؛ بنابراین، معجزه سلامت‌بخش پروتئین تراپی را در آغوش بگیرید و اجازه دهید موهایتان با شادابی جدید بدرخشد. در این راستا، اگر به دنبال یک فروشگاه معتبر با تنوع محصولات مراقبت موی اورجینال هستید، حتماً گزینه مورد نظر خود را بین محصولات فروشگاه اینترنتی شاهانو پیدا خواهید کرد.

سوالات متداول

پروتئین تراپی یا کراتینه کدام بهتر است؟

 اگر نگرانی شما موهای خشک و آسیب‌دیده است، پروتئین تراپی گزینه بهتری است. کراتین یک درمان پروتئینی است که موها را صاف، براق و قابل ‌کنترل می‌کند. درمان کراتینه موها را صاف می‌کند و می‌تواند برای افرادی که موهای مجعد یا موج‌دار دارند مفید باشد. از طرف دیگر، پروتئین تراپی این کار را نمی‌کند و بیشتر برای تغذیه موهای شما و ترمیم آسیب است.

آیا پروتئین تراپی می‌تواند به مو آسیب برساند؟

بله، اگرچه پروتئین تراپی برای تغذیه مو انجام می‌شود، اما قرار گرفتن موها در معرض درمان‌های پروتئینی به‌صورت مکرر می‌تواند باعث آسیب بیشتر و گاهی باعث ریزش مو شود.

هر چند وقت یک‌بار باید از پروتئین درمانی استفاده کرد؟

درمان‌های پروتئینی مانند کراتین و سیستئین را می‌توان یک یا دو بار در سال انجام داد. پروتئین تراپی برای موهای طبیعی با آسیب خفیف می‌تواند یک بار در ۴-۶ هفته انجام شود. درمان پروتئینی برای موهای مجعد می‌تواند یک بار در ۲-۳ هفته استفاده شود.

قیمت پروتئین تراپی چقدر است؟

قیمت این روش درمانی به عوامل مختلفی مانند طول موهای شما، نوع درمان پروتئینی که انتخاب می‌کنید و کیفیت محصولات استفاده شده بستگی دارد. طبیعی است که مواد برند و باکیفیت از قیمت بیشتری هم برخوردارند. همچنین هرچقدر موها بلندتر باشد، مواد بیشتری می‌خواهد و هزینه پروتئین تراپی بالاتر می‌رود.

آیا پروتئین تراپی برای مو مفید است؟

بله، پروتئین تراپی مو باعث افزایش سلامتی موها شده و از طرفی مانع ریزش و موخوره می‌شود. در صورتی که موهای آسیب‌دیده‌ای دارید، پروتئین تراپی مو یک پیشنهاد عالی برای شما است.

چرا برخی موها بعد از پروتئین تراپی خشک می‌شوند؟

در این مواقع ممکن است، موها بیش از حد پروتئین شده و این مواد بر روی موها رسوب کرده باشند که در این صورت تعادل رطوبت از بین خواهد رفت.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.