مقالات

پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود؟

پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود

اگر ریزش موی جدی دارید یا موهای شما نازک و کم‌پشت شده است، شاید عده زیادی پروتئین تراپی مو را برای حل این مشکل به شما پیشنهاد داده باشند. یا ممکن است اسم این روش درمان موهای آسیب‌دیده را در سالن‌های زیبایی شنیده باشید. اینکه پروتئین تراپی چیست و چگونه به احیای موهای شما کمک می‌کند را در ادامه می‌خوانیم.

در یک نگاه کلی باید گفت، پروتئین مو روش درمانی محبوبی است که با کمک آن می‌توانید زیبایی و درخشش را به موهای خود برگردانید. اگر موهایتان را مدام رنگ یا به طور مداوم از اتو مو، سشوار یا دیگر وسایل حرارتی برای مو استفاده می‌کنید، خواندن ادامه این مطلب را از دست ندهید. بدانید هنوز یک راه نجات برای موهایتان باقی مانده است: پروتئین تراپی!

پروتئین تراپی چیست؟

مو دارای پروتئین فیبری به نام کراتین که یک عنصر ضروری برای رشد بهتر و درخشش موهای شما است. مصرف روزانه پروتئین کافی می‌تواند موهای شما را قوی و سالم نگه دارد. در مقابل کمبود پروتئین در رژیم غذایی و استفاده بیش‌ از حد از رنگ‌های شیمیایی و ابزارهای حرارتی روی مو منجر به از دست دادن پروتئین مو می‌شود. در نتیجه خشکی و شکستگی مو را به همراه دارد.

پروتئین مو یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای درمان موهای آسیب‌دیده در صورت از دست رفتن پروتئین ساختاری موها است و به افزودن پروتئین به مو کمک می‌کند. نحوه پروتئین تراپی مو به شکلی است که پروتئین هیدرولیز شده را به ساقه مو هدیه می‌دهد و به کمک آن شکاف‌های کوتیکول مو را پر می‌کند تا سلامت کلی و قابلیت ارتجاعی مو به آن بازگردانده شود. همچنین بافت و استحکام مو را افزایش می‌دهد، باعث تغذیه مو شده و به ترمیم تارهای آسیب‌دیده مو کمک می‌کند. در این روش درمانی یک لایه محافظ روی مو تشکیل می‌شود که به ترمیم آسیب‌ها و جلوگیری از ریزش بیشتر پروتئین از کوتیکول مو کمک می‌کند.

اگر به دنبال جایی معتبر برای خرید پروتئین مو هستید، به سایت شاهانو مراجعه نمایید و محصولات اورجینال خریداری کنید.

پروتئین تراپی چیست؟

پروتئین تراپی مو چگونه انجام می‌شود؟

روش‌های زیادی برای پروتئین تراپی وجود دارد که هم در خانه و هم سالن‌های زیبایی به‌صورت تخصصی انجام می‌شود. در این میان سه روش طرفداران بیشتری دارند و استفاده از آن‌ها برای پروتئین درمانی متداول‌تر است که عبارت‌اند از:

روش مرطوب‌کننده

این روش پروتئین تراپی برای افرادی که موهای خشک و آسیب‌دیده دارند بسیار مناسب است. به‌طور مثال افرادی که همیشه موهای خود را رنگ می‌کنند یا در معرض عوامل محیطی آسیب‌رسان چون نور خورشید قرار می‌گیرند که مو را دهیدراته می‌کند.

روش ترمیم‌کننده

این روش پروتئین تراپی هم برای افرادی با موهای آسیب‌دیده مناسب است. با این تفاوت که در این روش فقط رطوبت‌رسانی به مو هدف اصلی نیست و در کنار آن مواد مغذی مورد نیاز موها را هم تأمین می‌کند. این روش درمانی برای موی آسیب‌دیده مناسب است.

روش‌های خانگی

اگر برای شما هم سوال پیش آمده که روش خانگی پروتئین تراپی مو چیست، باید به مواد طبیعی و در دسترسی اشاره کرد که می‌توان با آن یک ماسک پروتئینه برای احیای مو درست کرد. موادی چون روغن نارگیل، تخم‌مرغ و آووکادو در این میان طرفداران بیشتری دارند. همچنین شامپوها و ماسک‌های پروتئینه‌ای وجود دارد که برای استفاده خانگی تولید شده‌اند.

 

پروتئین تراپی مو چگونه انجام می‌شود؟

 

مراحل انجام پروتئین تراپی مو

  1. مرحله اول شستشوی مو از هر نوع آلودگی: در این مرحله موها با شامپوی مخصوص موهای آسیب‌دیده شسته می‌شوند. بعدازآن باید موها را با یک حوله یا سشوار خشک کرد. بهتر است مو ۸۰ درصد خشک شود و کمی نم روی آن باقی بماند. اگر می‌خواهید بدانید که دلیل شستشو در مرحله اول پروتئین تراپی مو چیست، باید گفت که با زدودن آلودگی‌ها، پروتئین تأثیر بیشتری روی مو می‌گذارد.
  2. مرحله دوم شروع کار با محصولات پروتئین تراپی مو: در این مرحله موها به چند بخش تقسیم می‌شوند و درست مثل رنگ زدن با برس روی مو مواد گذاری و با کمک یک شانه به پخش بهتر مواد روی مو کمک می‌شود.
  3. مرحله سوم خشک کردن مو: در این مرحله به‌صورت مستقیم روی موها سشوار گرفته می‌شود تا مواد پروتئینی کاملاً خشک شوند. این محله معمولاً حدود نیم تا یک ساعت بسته به بلندی موها، جنس و ضخامت آن طول می‌کشد.
  4. مرحله چهارم شستن مواد: در نهایت باید مو را با آبی که ولرم رو به گرم است کامل شسته تا مواد از آن خارج شود. در این مرحله می‌توان برای برقراری تعادل در سطح رطوبت مو از ماسک مو یا نرم‌کننده استفاده کرد.

 

مراحل انجام پروتئین تراپی مو

 

فواید پروتئین تراپی مو

شاید از خود بپرسید با این همه عوامل آسیب‌رسان فایده پروتئین تراپی مو چیست و چرا باید آن را انجام دارد. فراموش نکنید موهای شما در طول فعالیت‌های روزمره آسیب زیادی می‌بیند. انباشته شدن محصولات آرایشی و بهداشتی روی مو، آسیب‌های محیطی مانند قرار گرفتن در معرض گرما و آفتاب و نرسیدن آب به مو همه جز این عوامل آسیب‌رسان هستند. این عوامل ریزش پروتئین از فیبر مو و وز شدن، زبری، دو شاخه شدن و خشکی مو را به همراه دارند.

این روش درمانی پرطرفدار و محبوب جلوگیری از کاهش پروتئین خاص مو را هدف قرار می‌دهد و به قفل شدن کراتین و اسیدهای آمینه در فیبر مو کمک می‌کنند تا آن‌ها را از شکستگی در امان نگه دارد. در یک نگاهی کلی فواید این روش درمانی را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • تقویت‌کننده مو

پروتئین تراپی با جایگزینی کردن پروتئین ازدست‌رفته یا آسیب‌دیده در فولیکول دور از ریشه مو، سلامت کل طول مو را بهبود می‌بخشد. همچنین این روش منحصربه‌فرد و پرفایده به تقویت و تغذیه یکدست موها تا حد زیادی کمک می‌کند.

  • جلوگیری از آسیب به مو

وجود چندین نوع ماده پروتئینی در موادی که برای این کار استفاده می‌شود از جمله پروتئین هیدرولیز شده گندم و اسیدهای آمینه ابریشم، لایه کوتیکول مو را سفت می‌کند. این کار به کاهش اثرات عوامل آسیب‌رسان روی فولیکول مو چون عوامل محیطی کمک زیادی خواهد کرد و از آسیب بیشتر به مو جلوگیری می‌کند.

  • برطرف کردن شکستگی و شکاف انتهای ساقه مو (موخوره)

این روش شکستگی و شکاف انتهایی مو را از بین می‌برد. در واقع به کمک آن استحکام و قابلیت ارتجاعی مو به‌ویژه در موهای آسیب‌دیده بازگردانده می‌شود. فراموش نکنید که موهای قوی‌تر نسبت به موهای ضعیف کمتر می‌شکند و در معرض چنین آسیب‌هایی قرار می‌گیرند.

  • بهبود خاصیت ارتجاعی مو

اگر از یک فرد متخصص بپرسید که مهم‌ترین خاصیت پروتئین تراپی چیست، بدون درنگ به شما جواب می‌دهد که خاصیت ارتجاعی مو را بهبود می‌بخشد. موهای فاقد پروتئین اغلب قبل از شکستن بیشتر از حد خم می‌شوند؛ اما این روش خاصیت ارتجاعی مو را باز می‌گرداند.

  • بهبود ظاهر کلی مو

پروتئین در کنار کمک به رشد سریع‌تر و بهتر مو، باعث براق‌تر شدم مو و جلوگیری از شکستگی و شکافتن انتهای مو می‌شود. همچنین باعث می‌شوند که موها ضخیم‌تر، پرپشت‌تر و بلندتر به نظر برسند. در اصل بهترین گزینه برای درمان موهای بدحالت و شکننده است.

  • آب‌رسانی به مو

قطعاً می‌دانید که راز اصلی برای داشتن موها و پوست سالم، مصرف آب است. علاوه بر نوشیدن آب باید از عوامل خارجی که آب‌رسانی به مو را انجام می‌دهند نیز استفاده کرد. در پروتئین تراپی علاوه بر تغذیه مو به آب‌رسانی هم توجه می‌شود تا موها هیدراته شوند.

 

فواید پروتئین تراپی مو

 

معایب پروتئین تراپی مو

هیچ روش احیای مو بدون عوارض جانبی نیست. اگر می‌خواهید بدانید که عوارض پروتئین تراپی مو چیست بهتر است به خواندن ادامه این مطلب ادامه دهید. البته فراموش نکنید که معایب این روش به دلیل نحوه پروتئین تراپی مو به شکل غلط و مواد بی‌کیفیت است.

  • آسیب به بافت مو

همان‌طور که در روش اجرای پروتئین تراپی مو دیدید در این روش درمانی از حرارت بالا استفاده می‌شود. این کار درصورتی‌که فرد اجراکننده دارای تخصص و مهارت در این زمینه نباشد، باعث آسیب جدی و شدید به بافت مو می‌شود. حتی ممکن است بعد از یکی دو بار شستن موها، آن‌ها خشک، کدر و بیمار به نظر برسند.

  • افزایش ریزش مو

محلول پروتئینی که برای این روش استفاده می‌شود در صورت استاندارد نبودن، حاوی مواد شیمیایی بسیار خشن و قوی است. استفاده از این مواد شیمیایی، ضعیف شدن ریشه مو و نازک شدن آن را در پی دارند. در واقع ترکیب این مواد شیمیایی قوی و استفاده از دمای بالا، دلیل مهم و اصلی ریزش مو بعد از پروتئین تراپی است. برای جلوگیری از این عارضه همیشه باید بپرسید که چه موادی در پروتئین تراپی استفاده می‌شود و آیا این مواد احتمالاً عوارض جانبی ایجاد می‌کنند یا خیر. موادی مانند فرمالدئید، ایزوپروپیل الکل و سولفات‌ها ممکن است مضر باشند.

همچنین یکی دیگر از مواردی که باعث ریزش مو می‌شود افراط در انجام این روش با فواصل زمانی بسیار کوتاه است. اگر به‌صورت مکرر و بیش از نیاز مو پروتئین تراپی انجام شود، مواد مغذی روی مو انباشته می‌شوند که می‌توانند ضعف ریشه و افزایش ریزش مو را به همراه داشته باشند.

  • ایجاد واکنش‌های آلرژیک

یکی دیگر از عوارض پروتئین تراپی مو این است که مواد شیمیایی خشن موجود در محلول‌ها گاهی باعث بروز واکنش‌های آلرژیک می‌شوند. خشکی پوست، خارش، درماتیت و اگزما از جمله شایع‌ترین واکنش‌های آلرژیک است که در برخی افراد روی می‌دهد. همچنین ممکن است برخی افراد عوارض جانبی دیگری چون سردرد، آبریزش بینی و گلودرد را هم تجربه کنند اگر موهای رنگ‌شده دارید، مواد شیمیایی موجود در محلول‌ها ممکن است با رنگ مخلوط شده و باعث واکنش‌های آلرژیک شوند.

 

معایب پروتئین تراپی مو

 

مراقبت از مو بعد از پروتئین تراپی مو

برای اینکه پروتئین تراپی بهترین نتیجه را روی موها به جای بگذارد باید به شکل صحیح از موهای درمان شده مراقبت کرد. برای این کار باید به موارد زیر حتماً توجه کنید:

  • ۲۴ ساعت بعد از پروتئین تراپی مو حمام نکنید تا اثرات پروتئین روی مو تثبیت شود.
  • از رنگ یا دکلره مو تا حداقل سه روز باید خودداری شود. رنگ و دکلره به دلیل مواد شیمیایی خاص و قوی می‌تواند اثرات پروتئین تراپی را از بین ببرد.
  • از شامپوهای دارای سولفات بعد از پروتئین تراپی استفاده نشود. این شامپوها می‌تواند باعث آسیب به موها و خشکی بیشتر آن‌ها شوند. بهترین گزینه استفاده از شامپوهای مخصوص موهای پروتئینه شده یا فری سولفات است. چیزی که تاثیر پروتئین تراپی روی موهای شما را بیشتر می‌کند، مراقبت کردن است.

ماندگاری پروتئین تراپی مو

اغلب افرادی که قصد امتحان این روش درمانی را دارند، در مورد ماندگاری آن نگران هستند. در این مورد باید گفت که ماندگاری پروتئین تراپی مو به نحوه مراقبت از مو و رعایت نکاتی که پیش از این گفته شد، بستگی دارد. با این‌ وجود می‌توان گفت بین ۱ ماه تا ۶ ماه مدت زمان ماندگاری متفاوت است.

مواد سازنده پروتئین تراپی مو

۹۵ درصد از موهای ما از کراتین تشکیل شده است، پروتئینی که یک لایه محافظ در اطراف کوتیکول‌های مو ایجاد می‌کند و رطوبت را در مو قفل می‌کند. هنگامی که کمبود پروتئین در بدن وجود دارد یا استفاده بیش‌ازحد از رنگ‌های شیمیایی، باعث شده تارهای مو آسیب بینند و به مرور زمان خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهد، باید این ماده به مو برسد. با این توضیحات می‌توان مواد سازنده پروتئین تراپی را به دو دسته زیر تقسیم کرد:

  • مواد مفید: پروتئین هیدرولیز شده، کراتین، مواد آب‌رسان و ویتامین‌های مفید برای مو مانند ویتامین‌های گروه ب.
  • مواد مضر: فرمالدئید، کوکامید DEA، ایزوپروپیل الکل، پارابن، پلی‌اتیلن گلیکول، سیلیکون‌ها و سولفات‌ها.

 

مواد سازنده پروتئین تراپی مو

 

پروتئین تراپی مو برای چه افرادی مناسب است

همان‌طور که گفته شد، پروتئین یکی از عناصر ضروری برای موهای سالم و تغذیه آن‌هاست. کمبود پروتئین می‌تواند موهای شما را خشک، کدر، آسیب‌دیده و مستعد شکستن کند. با این توضیحات چند دسته از افراد به این روش درمانی نیاز دارند:

  • افرادی که موخوره دارند

زمانی که شکاف‌ها یا سوراخ‌هایی در کوتیکول‌های مو ایجاد می‌شود، پروتئین تراپی برای مو واجب است. این روش شکاف‌های موجود در کوتیکول مو را پر می‌کنند و رطوبت را در مو نگه می‌دارد. موها را قوی و سالم می‌کند و همچنین موخوره را کاهش می‌دهد. به همین دلیل است که پروتئین تراپی برای موهای با تخلخل بالا بهترین روش درمانی هستند.

  • افرادی که دچار ریزش مو هستند

 از دست دادن بیش‌ازحد پروتئین از مو ممکن است منجر به ریزش مو شود. افرادی که پروتئین کافی از طریق رژیم غذایی یا مکمل‌ها دریافت می‌کنند، احتمالاً موهایی صاف و تغذیه شده دارند. با این حال، بسیاری از مردم در سراسر جهان به دلیل رژیم غذایی نامناسب، تغییرات شرایط آب و هوایی و دلایل دیگر از کمبود پروتئین رنج می‌برند.

  • افرادی که به‌صورت مکرر موهای خود را رنگ می‌کنند

یکی دیگر از دلایل کمبود پروتئین در مو، حالت دادن به مو، رنگ کردن و دکلره است. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از مواد شیمیایی روی مو، مانند صاف کردن یا رنگ کردن، می‌تواند باعث ریزش پروتئین در مو شود. شاید جالب باشد بدانید صاف کردن مو همراه با رنگ کردن مکرر مو باعث افزایش ریزش پروتئین از مو تا ۳۵۶٪ می‌شود.

  • افرادی که دوست دارند موهای ضخیم و پرپشت داشته باشند

پروتئین تراپی مقدار مورد نیاز پروتئین را به ساقه‌های مو هدیه می‌دهد و موها را قوی‌تر، ضخیم‌تر و تغذیه می‌کند. این روش همچنین می‌تواند به کنترل ریزش مو کمک کند و تا حد زیادی مواد مغذی موردنیاز برای رشد مو را فراهم کند.

 

پروتئین تراپی مو برای چه افرادی مناسب است

 

آیا پروتئین تراپی مو را صاف می کند؟

قبل از هر چیز باید بدانید که پروتئین تراپی، موها را به‌ طور کامل صاف نمی‌کند. برای این که بدانید هدف پروتئین تراپی مو چیست، درک این نکته ضروری بوده که هدف اصلی پروتئین مو، تغییر بافت طبیعی مو نیست، بلکه بازگرداندن سلامت و شادابی به آن است. با اینکه پروتئین تراپی مو به کاهش موخوره، بهبود کنترل‌پذیری موها و ترمیم پیوند‌های شکسته شده کمک می‌کند، اما برای صاف کردن دائمی موها طراحی توصیه نمی‌شود. اگر به دنبال راه‌حلی برای صاف کردن دائمی موهای خود می‌گردید، بهتر است به تکنیک‌هایی مانند کراتینه مو فکر کنید که به ‌طور خاص برای این هدف طراحی شده‌اند.

 

آیا پروتئین تراپی مو را صاف می کند؟

 

آیا پروتئین تراپی برای مو خوب است؟

پروتئین تراپی مو می‌تواند برای انواع مختلف مو و نیازهای خاص آن بسیار مفید واقع شود. این روش درمانی به‌ ویژه برای افرادی که موهای آسیب‌دیده، ضعیف یا دکلره و رنگ شده دارند، قدرت احیای بی‌نظیری ارائه می‌دهد. پروتئین‌ها در حقیقت بلوک‌های اصلی ساختار مو را تشکیل می‌دهند و این تکنیک احیاکننده مو نیز بر تزریق پروتئین‌های ضروری به ساقه مو تمرکز دارد. پروتئین تراپی مو با پر کردن منافذ از پروتئین، به بازگرداندن استحکام، قابلیت ارتجاعی و سلامت کلی موهای شما کمک می‌کنند.

چرا به پروتئین درمانی مو نیاز دارم؟

موهای ما روزانه در معرض عوامل آسیب‌زای زیادی از جمله ابزار حالت‌دهنده حرارتی، آلاینده‌های محیطی و مواد شیمیایی قرار می‌گیرند. با گذشت زمان، این عوامل می‌توانند محتوای پروتئینی را در موهای ما کاهش دهند و به مشکلاتی مانند شکنندگی، بد حالتی و زبری منجر شوند. پروتئین تراپی مو به عنوان یک راه‌حل ترمیم‌کننده عمل می‌کند؛ یعنی اثرات آسیب را کاهش می‌دهد، از گسترش آن جلوگیری می‌کند و حتی محیط مناسبی برای رشد موهای سالم‌تر را به وجود می‌آورد.

 

چرا به پروتئین درمانی مو نیاز دارم؟

 

نشانه‌های کمبود پروتئین در موها

کمبود پروتئین می‌تواند مشکلات مختلف سلامتی از جمله مشکلات مو را پدید آورد؛ بنابراین، هنگامی که بدن فاقد پروتئین کافی باشد، ممکن است بر سلامت و ظاهر موهای شما نیز تأثیر بگذارد. برخی از علائم کمبود پروتئین در مو عبارتند از:

  • نازک شدن و ریزش مو: همان‌طور که گفتیم، پروتئین جزو کلیدی ساختار مو بوده و دریافت ناکافی آن می‌تواند به ضعیف شدن فولیکول‌های مو و در نتیجه نازک شدن مو و حتی ریزش مو منجر شود.
  • موهای شکننده و ضعیف: پروتئین باعث استحکام تارهای مو می‌شود و در صورت کمبود، مو ضعیف و مستعد شکستگی خواهد شد.
  • رشد آهسته مو: رشد و ترمیم سلول‌ها، از جمله سلول‌های مو، به پروتئین وابسته است. کمبود پروتئین شاید در قالب رشد کندتر مو پدیدار شود و چرخه رشد طبیعی مو را مختل کند.
  • تغییر در بافت مو: کمبود پروتئین می‌تواند تغییراتی در بافت مو ایجاد کند و باعث شود موهای شما خشک، زبر یا متخلخل‌تر از حد معمول باشند.
  • موهای کدر و عاری از درخشش طبیعی: موی سالم نور را منعکس کرده و براق به نظر می‌رسد. کمبود پروتئین گاهی با کدر شدن مو خود را نشان می‌دهد.
  • تغییر رنگ مو: در موارد شدید کمبود پروتئین، رنگ مو می‌تواند روشن‌تر یا محوتر شود. اگر در برخی قسمت‌ها از ساقه مو شاهد تغییر غیرعادی رنگ بودید، به کمبود شدید پروتئین مو فکر کنید.
  • افزایش ریزش مو: اگر بدن پروتئین کافی نداشته باشد، ممکن است تارهای مو بیش از حد معمول بریزند. چنین ریزشی را در هنگام دوش گرفتن، شانه کردن یا حالت دادن مو مشاهده خواهید کرد.
  • شکستگی مو: پروتئین ناکافی ساختار مو را ضعیف و شکننده می‌کند؛ به ‌ویژه هنگامی که در معرض شانه زدن، حالت دادن یا عوامل محیطی قرار می‌گیرد.

توجه داشته باشید کمبود پروتئین را می‌توان به عوامل مختلفی مانند ژنتیک، عدم تعادل هورمونی، شیوه‌های نادرست مراقبت از مو و شرایط پزشکی نسبت داد. اگر مشکوک هستید که مشکلات موهای شما از کمبود پروتئین نشأت می‌گیرد، توصیه می‌کنیم برای تشخیص و راهنمایی مناسب با یک متخصص پوست و مو یا متخصص تغذیه مشورت کنید. متخصصان می‌توانند به شما کمک کنند که ضرورت مصرف پروتئین را تشخیص دهید و برای بهبود رژیم غذایی و سلامت کلی موهایتان برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشید.

نشانه‌های کمبود پروتئین در موها

انواع پروتئین درمانی مو

برای اینکه بدانید پروتئین تراپی مو چیست، بد نیست نگاهی به انواع پروتئین مو بیندازید. انواع مختلفی از پروتئین درمانی مو در دسترس بوده که هر کدام نیازها و ترجیحات خاصی را برآورده می‌کنند. برخی از انواع متداول آن شامل موارد زیر هستند:

  • درمان‌های احیاکننده که با تکیه بر مواد مغذی، صافی بیشتر و تقویت موها را مدنظر دارند.
  • درمان‌های رطوبت‌رسان که به هیدراته کردن و تقویت موهای خشک و آسیب‌دیده کمک می‌کنند.

پروتئین تراپی تکنیکی است که پروتئین هیدرولیز شده یا مولکول‌های پروتئین شکسته شده را به شکل موثری به ساقه مو تزریق می‌کند. البته نباید نحوه پروتئین تراپی مو و تبحر آرایشگر را در نتیجه نهایی بی‌تأثیر دانست.

 

انواع پروتئین درمانی مو

 

چرا باید از درمان پروتئینی استفاده کنیم؟

پروتئین درمانی مو رویکردی جامع برای مراقبت از مو ارائه می‌دهد که به جای اینکه صرفاً مشکلات موها را بپوشاند، علت اصلی این مشکلات را هدف قرار داده است. این درمان‌ها آسیب‌های ساختاری را برطرف کرده، تغذیه‌ای عمیق ایجاد می‌کنند و سلامت مو را برای مدتی طولانی ارتقا می‌دهند. با گنجاندن درمان‌های پروتئینی در روتین مراقبت از مو، می‌توانید به طور قابل توجهی انعطاف‌پذیری و شادابی موهای خود را افزایش دهید. نگران عوارض پروتئین تراپی مو نباشید، چرا که نتیجه استفاده از مواد اورجینال و مرکز زیبایی معتبر، شما را متحیر خواهد کرد.

آیا درمان های پروتئینی برای موهای شما مفید است؟

درمان‌های پروتئینی بی‌شک می‌توانند برای بسیاری از افراد مفید باشند. این درمان‌ها برای کمک به تقویت و ترمیم مو با پر کردن پروتئین‌های از دست رفته مانند کراتین که برای سلامت مو ضروری هستند، طراحی شده‌اند. در حقیقت شما با پروتئینه کردن موهای خود به مزایای زیر دست می‌یابید:

  • موهایی با ساختار مستحکم: پروتئین‌هایی مانند کراتین، بلوک‌های تشکیل‌دهنده مو هستند. آن‌ها به تقویت ساقه مو، بهبود ساختار کلی آن و کاهش شکستگی کمک می‌کنند.
  • ترمیم آسیب: اگر موهای شما به دلیل استفاده از ابزار حالت‌دهنده حرارتی، مواد شیمیایی خشن یا عوامل محیطی آسیب دیده است، درمان‌های پروتئینی می‌توانند با پر کردن شکاف‌ها و بهبود ظاهر مو، به ترمیم بخش عمده‌ای از آسیب کمک کنند.
  • حفظ رطوبت: برخی از درمان‌های پروتئینی حاوی موادی هستند که به حفظ رطوبت مو کمک می‌کنند و برای موهای خشک یا شکننده اثرگذار خواهند بود.
  • صاف کردن موقت: درمان‌های پروتئینی به طور موقت لختی و ساختار مو را بهبود می‌بخشند و آن را سالم‌تر و خوش ‌حالت‌تر نشان می‌دهند.

با این حال، توجه داشته باشید که همه انواع مو به درمان‌های پروتئینی نیاز ندارند یا از آن‌ها بهره خاصی دریافت نخواهند کرد. همچنین استفاده بیش از حد از محصولات پروتئینه مو می‌تواند با تزریق بیش از حد پروتئین به تارها، به سفتی و شکنندگی موها منجر شود.

 

آیا درمان های پروتئینی برای موهای شما مفید است؟

 

سخن پایانی

مانند هر روش درمانی دیگر، لازم است که با آگاهی و احتیاط به پروتئین تراپی مو نزدیک شوید و اطمینان حاصل کنید که چنین روش درمانی شیمیایی را متناسب با نوع و نیازهای خاص موهای خود انتخاب کرده‌اید. ممکن است برخی از افراد ندانند پروتئین تراپی مو چیست یا نسبت به پروتئین‌ها یا موادی که معمولاً در محصولات پروتئینه مو یافت می‌شوند، اطلاعات دقیقی نداشته باشند؛ بنابراین، مهم است که قبل از انتخاب و خرید محصول یا مراجعه به مرکز زیبایی، در مورد این روش احیا اطلاعات کافی داشته باشید.

درمان‌های پروتئینی مو برای افرادی که به دنبال احیا و جوان‌سازی موهای خود هستند، راه‌حل امیدوارکننده‌ای را ارائه می‌دهند. این درمان‌ها با جبران پروتئین‌های از دست رفته، با انواع آسیب‌ها مبارزه‌ می‌کنند و حالت‌پذیری و سلامت طولانی ‌مدت مو را به ارمغان می‌آورند؛ بنابراین، معجزه سلامت‌بخش پروتئین تراپی را در آغوش بگیرید و اجازه دهید موهایتان با شادابی جدید بدرخشد. در این راستا، اگر به دنبال یک فروشگاه معتبر با تنوع محصولات مراقبت موی اورجینال هستید، حتماً گزینه مورد نظر خود را بین محصولات فروشگاه اینترنتی شاهانو پیدا خواهید کرد.

 

سوالات متداول

پروتئین تراپی یا کراتینه کدام بهتر است؟

 اگر نگرانی شما موهای خشک و آسیب‌دیده است، پروتئین تراپی گزینه بهتری است. کراتین یک درمان پروتئینی است که موها را صاف، براق و قابل ‌کنترل می‌کند. درمان کراتینه موها را صاف می‌کند و می‌تواند برای افرادی که موهای مجعد یا موج‌دار دارند مفید باشد. از طرف دیگر، پروتئین تراپی این کار را نمی‌کند و بیشتر برای تغذیه موهای شما و ترمیم آسیب است.

آیا پروتئین تراپی می‌تواند به مو آسیب برساند؟

بله، اگرچه پروتئین تراپی برای تغذیه مو انجام می‌شود، اما قرار گرفتن موها در معرض درمان‌های پروتئینی به‌صورت مکرر می‌تواند باعث آسیب بیشتر و گاهی باعث ریزش مو شود.

هر چند وقت یک‌بار باید از پروتئین درمانی استفاده کرد؟

درمان‌های پروتئینی مانند کراتین و سیستئین را می‌توان یک یا دو بار در سال انجام داد. پروتئین تراپی برای موهای طبیعی با آسیب خفیف می‌تواند یک بار در ۴-۶ هفته انجام شود. درمان پروتئینی برای موهای مجعد می‌تواند یک بار در ۲-۳ هفته استفاده شود.

قیمت پروتئین تراپی چقدر است؟

قیمت این روش درمانی به عوامل مختلفی مانند طول موهای شما، نوع درمان پروتئینی که انتخاب می‌کنید و کیفیت محصولات استفاده شده بستگی دارد. طبیعی است که مواد برند و باکیفیت از قیمت بیشتری هم برخوردارند. همچنین هرچقدر موها بلندتر باشد، مواد بیشتری می‌خواهد و هزینه پروتئین تراپی بالاتر می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *