مقالات

کراتینه مو با پروتئین مو چه تفاوتی دارد؟

کراتینه مو با پروتئین مو چه تفاوتی دارد

زیبایی و جذاب بودن در دنیای امروز جایگاه ویژه‌ای دارد؛ بنابراین خیلی از افراد به دنبال راه‌ها و روش‌های جذاب شدن هستند. مو یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش جذابیت افراد محسوب شده و تأثیر زیادی در چهره می‌گذارد. خیلی از افراد به دلیل استفاده بیش از حد از مواد رنگ و دکلره و یا به‌کارگیری دستگاه‌های حرارتی مانند سشوار و اتو به موهای خود آسیب زده‌اند. زمانی که مو شفافیت و نرمی خود را از دست دهد، دیگر آن حالت درخشان و زیبای خود را نخواهد داشت.

از طرفی برخی از شرایط آب و هوایی نیز باعث وز شدن موها شده و باعث خسته شدن خیلی از افراد می‌شود تا جایی که بسیاری از افراد از روش‌های کراتین مو و پروتئین ‌تراپی برای صاف کردن و تقویت موهای خود استفاده می‌کنند؛ اما برای اینکه بهترین روش را برای بازسازی موهای خود انتخاب کنید، نیاز به اطلاع از تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی خواهید داشت. به همین دلیل در این مقاله از سایت شاهانو می‌خواهیم به بررسی این دو روش محبوب بپردازیم.

Contents

کراتین مو چیست؟

کراتینه کردن مو از روش‌های متداول برای صاف و براق کردن موها محسوب می‌شود. این روش می‌تواند موهای آسیب‌دیده و وز را درمان و بازسازی کند. به‌علاوه کراتینه کردن مو موجب افزایش خاصیت ارتجاعی و استحکام مو شده و آن را احیا می‌کند.

افرادی که دارای موهای فر یا وز هستند، می‌توانند با کراتینه کردن موها محتوای کراتین را در موهای خود افزایش دهند تا از موهایی درخشان و لطیف برخوردار شوند. خیلی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که کراتینه کردن مو به صورت مستقیم سبب صاف شدن موها می‌شود؛ اما باید بگوییم که در این روش یک محلول صاف کننده بر روی مو استفاده می‌شود که توسط اتو تثبیت خواهد شد. در سایت شاهانو می‌توانید محصولات کراتین مناسب با انواع مو را با بالاترین کیفیت خریداری کنید.

نفوذ کراتین به منافذ مو می‌تواند آسیب‌های کوتیکول مو را درمان کرده و منجر به بازسازی و احیا ساقه مو شود. وقتی مواد موجود در کراتین به مو می‌رسد، وزی مو از بین رفته و مو صاف می‌شود. لازم به ذکر است که صاف کردن مو با روش کراتین، به عنوان یک روش نیمه دائمی محسوب شده و تا ۶ ماه نتیجه آن بر روی مو باقی می‌ماند. مدت زمان انجام کراتینه با توجه به بلندی مو متفاوت است. از طرفی فرمول مناسب این روش نیز با توجه به نیاز مو صورت می‌گیرد؛ اما به طور کلی می‌توان انواع روش‌های کراتینه را در دو گروه زیر جای داد.

ممکن است از کراتینه کردن مو برای احیاکنندگی استفاده شود. در صورتی که موها در اثر استفاده از مواد شیمیایی و دکلره آسیب دیده باشند، با توجه به میزان این آسیب دفعات کراتینه کردن مو می‌تواند صورت گیرد و باید تا جایی که موها به طور کامل احیا شوند، این روش تکرار شود. لازم به ذکر است که اثرات احیاکنندگی این روش دائمی بوده و اثری مشابه ویتامینه کردن دارد.

در نوع دوم، ضمن بازسازی مو و درمان آن، حالت وز بودن موها نیز برطرف شده و مو به طور کامل صاف می‌شود. دوام صاف بودن موها در روش کراتینه به جنس و نوع موها بستگی دارد و ممکن است از یک تا چند ماه متغیر باشد.

کراتین مو چیست؟

پروتئین تراپی چیست؟

برای آشنایی با تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی لازم است تا بدانیم پروتئین‌تراپی چیست. موها برای شادابی و سالم بودن نیاز به مواد مغذی دارند. پروتئین به عنوان یکی از عناصر ضروری برای موها به شمار رفته و کمبود آن می‌تواند باعث از بین رفتن سلامت موها شود. به همین علت از پروتئین مو برای صافی و احیا مو استفاده می‌کنند.

پروتئین از اجزای اصلی بافت موها محسوب شده و نقش مهمی را در سلامت آن‌ها ایجاد می‌کند. در نتیجه کمبود پروتئین منجر به ایجاد ظاهر ناخوشایند در مو خواهد شد.

عدم مراقبت از موها، آلودگی و آسیب‌های وارد شده توسط عوامل شیمیایی باعث تجزیه کراتین می‌شود. در نتیجه موها در اثر کمبود پروتئین دچار ظاهر ناخوشایندی خواهند شد. از طرفی رژیم غذایی نامناسب و شیوه زندگی نیز نقش مهمی را در کمبود پروتئین ایفا می‌کند؛ بنابراین استفاده از یک رژیم غذایی غنی از پروتئین اهمیت زیادی برای رشد و تقویت موها دارد.

در روش پروتئین تراپی مو محصولاتی سرشار از پروتئین به موها جذب شده و منجر به تقویت مو خواهد شد. اتصال پروتئین‌های هیدرولیز به کوتیکول مو باعث تقویت این لایه‌ها شده و رشته‌های مو را ترمیم می‌کنند.

در صورتی که موهای شما خشک و وز است، پروتئین تراپی گزینه مناسبی برای شما محسوب می‌شود. از موارد دیگری که نشان‌دهنده کمبود پروتئین موها است می‌توان به از بین رفتن خاصیت ارتجاعی مو، خشک و وز شدن مو، شکستگی و ریزش مو، نرم و نازک شدن مو و تخلخل زیاد اشاره کرد.

پروتئین تراپی چیست؟

تفاوت کراتین و پروتئین تراپی چیست؟

در دنیای مراقبت و درمان مو، اصطلاحات کراتین مو و پروتئین مو، اغلب به جای یکدیگر استفاده می‌شوند. بسیاری از افراد در مورد کارایی آنها، سردرگم هستند. از این رو، بسیار مهم است که درک کاملی از تفاوت کراتینه و پروتئینه مو به دست آوریم. مو، نیاز به توجه و مراقبت ویژه‌ای برای حفظ استحکام، شادابی و سلامت کلی خود دارد. کراتین و پروتئین‌ها، نقش مهمی در ساختار و عملکرد موهای ما دارند، اما چه چیزی باعث تفاوت کراتینه و پروتئینه مو می‌شود؟ کراتین، یک پروتئین طبیعی بوده و ماده اصلی تشکیل‌دهنده موهای ما است. کراتین، تقریبا ۹۰ درصد از ترکیب مو را تشکیل می‌دهد.

این ماده، یک پروتئین فیبری است که بلوک‌های ساختمانی موهای ما را ایجاد می‌کند. این پروتئین، به عنوان یک سپر محافظ عمل کرده و از ساقه مو در برابر آسیب‌های خارجی مانند آلودگی، حرارت و درمان‌های شیمیایی محافظت می‌نماید. علاوه ‌بر این، کراتین، به استحکام، خاصیت ارتجاعی و انعطاف‌پذیری کلی موهای ما کمک می‌کند و باعث مقاومت موها در برابر شکستگی می‌شود. از سوی دیگر، پروتئین درمانی مو، مفهوم گسترده‌تری را در ‌بر می‌گیرد. کراتین نوعی پروتئین است، اما پروتئین‌ها در مراقبت از مو، به طیف گسترده‌ای از منابع پروتئینی دیگر که در محصولات استفاده می‌شوند، گفته می‌شوند. پروتئین تراپی، شامل پروتئین‌های مشتق شده از منابع مختلف مانند سویا، گندم، ابریشم و غیره می‌باشد که هر کدام فواید مشخصی برای مو دارند. این پروتئین‌ها با

نفوذ به ساقه مو، به موارد زیر کمک می‌کنند:

  • پر کردن شکاف‌ها
  • ترمیم آسیب‌های ساختاری بهبود بافت مو
  • افزایش حفظ رطوبت
  • بهبود سلامت کلی مو

کراتین و پروتئین تراپی مو با هدف تقویت و جوانسازی موهای ما انجام می‌شوند. با این حال، یکی از اساسی‌ترین تفاوت کراتین و پروتئین تراپی، رویکرد و نتایج آنها است. درمان‌های کراتینه در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی به دست آورده‌اند و راه حلی نیمه دائمی برای صاف کردن موهای وز ارائه می‌دهند. کراتینه مو، شامل استفاده از محصولات مبتنی ‌بر کراتین است. این محصولات مبتنی ‌بر کراتین با استفاده از حرارت بالا، به مو می‌چسبند و در نتیجه موهای صاف‌تری ایجاد می‌کنند. کراتینه معمولا برای افرادی که موهای مجعد یا وز دارند، مؤثرتر است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تفاوت کراتین و پروتئین تراپی، ادامه مطلب را از دست ندهید.

تفاوت کراتین و پروتئین تراپی

فواید کراتینه مو چیست؟

کراتین، پروتئینی است که نقش مهمی در سلامت و استحکام موهای ما دارد. کراتین، یک جزء طبیعی مو بوده و به بهبود ساختار آن کمک می‌کند. برخی از فواید خرید کراتین مو عبارتند از:

  • افزایش قدرت

کراتین به تقویت موها و از بین رفتن شکستگی آنها کمک می‌کند. کراتین مو، شکاف‌ها و ترک‌های ساقه مو را پر کرده و آن را انعطاف‌پذیرتر می‌نماید. کراتین برای کسانی که موهای آسیب‌دیده یا تحت درمان شیمیایی دارند، مفید است.

  • افزایش خاصیت ارتجاعی

کراتینه مو، خاصیت ارتجاعی ایجاد می‌کند و به تارهای مو اجازه می‌دهد تا بدون شکستگی، کشیده شوند. این خاصیت، به ویژه برای افرادی که موهای مجعد یا موج‌دار دارند، حیاتی است. کراتین، به حفظ شکل طبیعی موها و جلوگیری از موخوره کمک می‌کند.

  • بهبود درخشندگی

پروتئین موجود در کراتین به صاف شدن کوتیکول مو کمک می‌کند و در نتیجه درخشندگی و شادابی را افزایش می‌دهد. کراتین، زبری سطح مو را کاهش داده و باعث می‌شود، موها سالم‌تر و درخشان‌تر به نظر برسند.

  • کاهش موخوره

کراتینه، یک لایه محافظ در اطراف ساقه مو تشکیل می‌دهد، کوتیکول‌ها را می‌بندد و از ورود رطوبت جلوگیری می‌کند. این کار به مبارزه با موخوره کمک کرده و موها را حتی در شرایط مرطوب، صاف نگه می‌دارد.

  • محافظت در برابر گرما و مواد شیمیایی

استفاده از محصولات حاوی کراتین می‌تواند باعث محافظت حرارتی و شیمیایی از موهای شما شود. کراتین به عنوان یک محافظ در برابر آسیب‌های ناشی از ابزارهای حالت‌دهنده و درمان‌های شیمیایی عمل می‌کند. کراتینه مو، احتمال خشک شدن و شکننده شدن مو را کاهش می‌دهد.

  • صافی و لختی مو

کراتینه به دلیل توانایی آن در صاف و لخت کردن مو، محبوب است. کراتین، با ترمیم ساختار مو، مجعد و فر بودن مو را کاهش داده و حالت دادن به آن را آسان‌تر می‌کند.

فواید کراتینه مو چیست؟

معایب کراتینه کردن مو

معایب کراتینه کردن مو عبارتند از:

  • هزینه

کراتینه درمانی می‌تواند گران باشد، به خصوص اگر در سالن آرایشگری، کراتینه کنید یا از محصولات با کیفیت بالا استفاده نمایید. با ارزیابی بودجه خود می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا کراتینه کردن مو ارزش دارد یا خیر.

  • زمان‌بر

کراتینه درمانی، اغلب به چندین ساعت نشستن روی صندلی سالن نیاز دارد؛ زیرا این فرآیند شامل استفاده از محصول کراتینه، عملیات حرارتی و شستشوهای متعدد است. زمان ‌بر بودن آن می‌تواند برای کسانی که برنامه‌ کاری شلوغی دارند، ناخوشایند باشد.

  • نتایج موقت

اثرات کراتینه مو، دائمی نیستند و این نتایج، بسته به نوع درمان و نوع مو ممکن است تا چندین ماه ادامه داشته باشند. پس از یک دوره مشخص، کراتین به تدریج از بین می‌رود و مو به حالت طبیعی خود باز می‌گردد. کراتینه کردن مکرر مو، برای حفظ نتایج مطلوب، ضروری است.

  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی

برخی از کراتینهها، حاوی مواد شیمیایی مانند فرمالدئید هستند که در صورت استنشاق یا جذب از طریق پوست می‌توانند مضر باشند. انتخاب کراتین‌های بدون فرمالدئید و مشورت با یک آرایشگر حرفه‌ای که از محصولات ایمن و تایید شده استفاده می‌کند، بسیار مهم است.

  • ناسازگاری با انواع خاصی از مو

کراتینه برای بیشتر افراد به خوبی جواب می‌دهد. با این حال، افرادی که موهای بسیار نازک یا حساس دارند، ممکن است پس از کراتینه، احساس کنند موهایشان صاف، شل یا بی‌روح ‌شده‌اند. با یک آرایشگر حرفه‌ای مشورت کنید تا مشخص شود که آیا کراتینه برای نوع موهای شما مناسب می‌باشد یا خیر.

  • گزینه‌های رنگ محدود

کراتینه می‌تواند کمی رنگ یا تن موهای شما را تغییر دهد؛ بنابراین اگر مرتبا موهای خود را رنگ می‌کنید یا می‌خواهید رنگ‌ موی خود را حفظ کنید، با آرایشگر خود مشورت نمایید.

نحوه انجام کراتین مو

تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی در نحوه انجام این دو روش نیز موثر است. روش کراتین کردن از شستن مو آغاز شده و این مرحله قبل از کراتین انجام می‌شود؛ بنابراین مو را تا حدودی خیس کرده و نباید آن‌ را به طور کامل خیس کنید.

سپس نوبت به مرحله اصلی خواهد رسید تا مواد کراتین به موها اعمال شود. مواد کراتین با توجه به توصیه‌های مواد مصرفی حدود ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه بر روی موها باقی می‌مانند. لازم به ذکر است که برای جلوگیری از خارش چشم می‌توانید از باد پنکه استفاده کنید. پس از این زمان نوبت به مرحله اتوکشی می‌رسد. در این مرحله می‌بایست با اتو مو مخصوصی که روی درجه بالا تنظیم شده است عمل اتوکشی را انجام داد. پس موها را به دسته‌های کوچک تقسیم کرده و برای هر دسته عمل اتوکشی را ۱۵ تا ۲۰ مرتبه تکرار کنید.

در نهایت موها را با ماسک بعد از کراتین شستشو دهید تا مواد به طور کامل از روی موهایتان پاک شود. از طرفی ممکن است مواد شما به قرنطینه نیاز داشته باشد که در این صورت بایستی بین ۱ تا ۳ روز از خیس کردن موها خودداری کنید.

نحوه انجام کراتین مو

نحوه پروتئین تراپی مو

تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی در نحوه انجام روش پروتئین تراپی نیز مشخص است. برای این کار در ابتدا باید موهای خود را بشویید و بعد آن را با حوله خشک کنید. در ادامه موهای خود را به چند دسته تقسیم کرده و مواد را به موها بمالید. سپس از خشک‌کن دستی استفاده کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بر روی مو بماند. بدین ترتیب پروتئین به صورت کامل جذب موهای شما می‌شود.

پس از گذشت زمان گفته شده، نوبت به مرحله اتوکشی می‌رسد. موها را تقسیم کرده و هر دسته را ۸ تا ۱۰ بار اتوکشی کنید. البته این تعداد با توجه به نوع مو می‌تواند بیشتر شود. پس از انجام کامل مراحل پروتئین تراپی نیاز است تا موهای شما تا ۳ روز خیس نشود.

نحوه پروتئین تراپی مو

بررسی مزایا و معایب کراتین و پروتئین مو

بررسی مزایا و معایب این دو روش باعث می‌شود تا از تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی بیشتر آگاه شویم. کراتینه کردن مو از روش‌های رایجی است که برای انواع موها استفاده شده و هیچ آسیب دائمی به موها وارد نمی‌کند. پس از چند ماه از انجام کراتینه، موهای شما به حالت قبلی خود برمی‌گردد.

هنگامی که موهای شما کراتین شوند، امکان حالت‌دهی به آن‌ها راحت‌تر بوده و می‌توان به آسانی موها را حالت داد. از طرفی موهای کراتین شده صافی خود را تا چند ماه حفظ می‌کنند و در نتیجه نیاز به استفاده از وسایل حرارتی مانند اتو و سشوار به صفر می‌رسد. از آنجایی که استفاده از اتو و سشوار به موها آسیب می‌رساند، عدم استفاده از آن‌ها باعث حفظ سلامت موها می‌شود.

هیچ فرقی ندارد که میزان فر یا وز بودن موهای شما چه اندازه است، زیرا کراتینه کردن روشی است که برای هر نوع مو جواب داده و آن‌ را تبدیل به مویی صاف و درخشان می‌کند. همچنین رنگ مو نیز بر روی موهای صاف زیباتر نشان داده می‌شود.

در روش کراتینه کردن مو، به مراقبت‌های کمتری در مقایسه با روش‌‌های دیگر نیاز است. پر کردن حفره‌های ساقه مو با این مواد منجر به ایجاد ساختاری نرم و براق برای موها می‌شود. کراتینه مو تا به حال هیچ عوارض جانبی نداشته و امکان شانه کردن راحت را برای افراد به ارمغان می‌آورد.

حتما بخوانید  چرا کراتین مو اثر نمی کند؟

در زمان خرید مواد کراتینه مو بایستی به اصل بودن آن دقت کنید. استفاده از مواد نامرغوب می‌تواند آسیب‌های زیادی را به موی شما وارد کند.

پروتئین تراپی نیز دارای مزایای زیادی برای مو است که در این قسمت به آن‌ها اشاره می‌کنیم. اگر موهای خشک و شکننده‌ای دارید، توصیه ما به شما انتخاب روش پروتئین تراپی است. این روش از مو در برابر آسیب‌ها محافظت کرده و با تقویت مو به آن حالت ارتجاعی می‌دهد. پروتئین تراپی می‌تواند اثرات جانبی رنگ و دکلره را نیز کاهش دهد و به احیای کامل مو کمک کند. با انجام پروتئین تراپی می‌توانید ضمن برخورداری از موهایی صاف، از موهایی سالم، نرم و با طراوت نیز بهره‌مند شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید مقاله کراتین یا پروتئین تراپی؟ را مطالعه نمایید.

مزایای پروتئین تراپی مو

پروتئین درمانی مو، در سال‌های اخیر به دلیل توانایی در ترمیم و تغذیه موهای آسیب‌دیده، محبوبیت پیدا کرده است. این درمان تخصصی، شامل تزریق محصولات غنی از پروتئین به مو برای بازگرداندن قدرت و شادابی آن می‌باشد. برای درک تفاوت کراتین و پروتئین تراپی، باید مزایای پروتئینه کردن مو را بدانید که عبارتند از:

  • تقویت

پروتئین درمانی مو، پروتئین مو را دوباره زیاد می‌کند که برای حفظ یکپارچگی ساختار مو ضروری است. این درمان به ترمیم موهای ضعیف و شکننده کمک کرده و آن‌ها را قوی‌تر و مقاوم در برابر شکستگی می‌نماید.

  • ترمیم آسیب

پروتئین تراپی برای ترمیم انواع آسیب‌ها، از جمله درمان‌های شیمیایی، حرارت دیدن و عوامل استرس‌زای محیطی، مناسب است. پروتئین‌های موجود در پروتئین تراپی، با نفوذ به عمق ساقه مو و پر کردن شکاف‌ها و ترک‌های ناشی از آسیب، سلامت مو را بازیابی می‌کنند.

  • حفظ رطوبت

پروتئین درمانی به حفظ رطوبت در مو کمک کرده و از خشکی و شکنندگی مو جلوگیری می‌کند. پروتئین‌ها یک سد محافظ را تشکیل داده و با کاهش از دست دادن رطوبت مو، آن را هیدراته و انعطاف‌پذیر باقی می‌گذارند.

  • بهبود حالت ارتجاعی

پروتئین تراپی، خاصیت ارتجاعی مو را افزایش می‌دهد و به آن اجازه داده تا بدون شکستگی، کشیده شود. این انعطاف‌پذیری به ویژه برای افرادی که موهای مجعد یا موج‌دار دارند، مفید است؛ زیرا به حفظ شکل طبیعی آنها و جلوگیری از ریزش موها و شانه کردن آسان کمک می‌کند.

  • حجم و ضخامت

پروتئین تراپی‌های منظم می‌توانند حجم و ضخامت مو را افزایش دهند. پروتئین درمانی، به حجیم شدن تک تک تار‌های مو کمک می‌کند و باعث می‌شود، موها پرتر و حجیم‌تر به نظر برسند.

  • مزایای طولانی مدت

پروتئین درمانی مو، مزایای طولانی مدتی را به همراه دارد، به ویژه زمانی که پروتئین تراپی در یک روتین منظم مراقبت از مو، گنجانده شود. استفاده مداوم از پروتئین تراپی می‌تواند به طور قابل توجهی سلامت کلی و ظاهر مو را بهبود بخشد.

  • بهبود بافت مو

پروتئین درمانی برای ترمیم کوتیکول‌های آسیب‌دیده مو کاربرد دارد. پروتئین تراپی با بهبود بافت موها، حالت دادن به آنها را آسان‌تر می‌کند و موخوره و وزی آنها را کاهش می‌دهد.

  • کاهش شکستگی مو

پروتئین درمانی، یکپارچگی ساختاری مو را تقویت کرده و شکستگی را به حداقل می‌رساند. این درمان، با پر کردن شکاف‌ها در ساقه مو، تارهای مو را تقویت کرده و آن‌ها را کمتر مستعد شکستن یا شاخه‌ای شدن می‌کند.

  • تقویت فر موها

پروتئین درمانی می‌تواند با احیای الگوی طبیعی مو، فر آن را افزایش دهد. پروتئین تراپی، با بازگرداندن حالت ارتجاعی به موهای مجعد یا موج‌دار، باعث می‌شود، آن‌ها راحت‌تر به حالت اولیه خود برگردند.

  • تقویت رشد مو

پروتئین درمانی، با تغذیه فولیکول‌های مو و ایجاد محیطی سالم برای رشد موهای جدید، رشد مو را تحریک می‌کند. این درمان با تقویت تار‌های مو و کاهش شکستگی آنها، به موها اجازه می‌دهد تا در طول زمان، بلند‌تر و پرتر شوند.

  • بازگرداندن درخشش موها

پروتئین درمانی، آسیب کوتیکول مو را ترمیم کرده و در نتیجه موی صاف و دارای درخشندگی ایجاد می‌کند. این اثر، باعث می‌شود که موها سالم‌تر و شاداب‌تر به نظر برسند.

  • مبارزه با آسیب‌های محیطی

پروتئین درمانی، با ایجاد یک سد محافظ ‌بر روی مو، از آن در برابر عوامل آسیب‌زای محیطی مانند آلودگی و اشعه ماوراء بنفش محافظت می‌کند. پروتئین تراپی به جلوگیری از آسیب بیشتر و حفظ سلامت طولانی مدت مو کمک خواهد کرد. اثرات پروتئین درمانی مو، بسته به نوع درمان، نوع مو و سطح آسیب می‌توانند متفاوت باشند. از یک آرایشگر حرفه‌ای مشاوره بگیرید تا وضعیت موهای شما را ارزیابی کند و یک درمان پروتئینی مناسب برای نیازهای شما توصیه نماید.

همه چیز درباره پروتئین تراپی مو

عوارض پروتئین تراپی مو

پروتئین درمانی مو می‌تواند تاثیری دگرگون‌کننده ‌بر موهای آسیب‌دیده و ضعیف داشته باشد. این درمان، با تزریق محصولات غنی از پروتئین به موها، باعث جوانسازی و تقویت مو از داخل می‌شود. پروتئین تراپی مو، یک روش درمانی محبوب در میان افرادی است که خواهان موهای سالم‌تر و درخشان‌تر هستند. با این حال، باید قبل از انجام این درمان، از عوارض جانبی احتمالی آن آگاهی داشته باشید. برخی از عوارض پروتئین درمانی مو عبارتند از:

  • واکنش‌های آلرژیک

یکی از شایع‌ترین عوارض جانبی پروتئین درمانی مو، واکنش‌های آلرژیک می‌باشد. افرادی که پوست حساس یا آلرژی دارند، ممکن است قرمزی، خارش یا تورم را در پوست سر یا سایر نواحی بدن خود تجربه کنند. انجام آزمایش پچ قبل از درمان برای جلوگیری از هرگونه واکنش آلرژیک نامطلوب، بسیار مهم می‌باشد. علاوه بر این، افراد آلرژیک باید با یک آرایشگر حرفه‌ای یا متخصص پوست مشورت کنند. در این صورت، می‌توانند بهترین اقدام را برای نیازهای مراقبت از موی خود انتخاب نمایند.

  • شکنندگی مو

استفاده بیش از حد پروتئین در طول این درمان، ممکن است منجر به سفتی و شکنندگی مو شود. پروتئین‌ها، نقش حیاتی در ترمیم مو دارند. با این حال، استفاده بیش از حد پروتئین بر ساقه مو، می‌تواند باعث خشک شدن مو و شکستن آن شود. برای حفظ تعادل و سلامت مو، رعایت دوز و دفعات توصیه شده توسط آرایشگر یا سازنده، بسیار مهم است. درمان‌های منظم نرم‌کنندگی عمیق مو نیز می‌توانند به حفظ رطوبت و جلوگیری از خشکی و شکننده شدن بیش از حد مو کمک کنند.

  • تحریک پوست سر

یکی دیگر از عوارض جانبی پروتئین درمانی مو، تحریک پوست سر می‌باشد. محصولات مورد استفاده در این درمان ممکن است حاوی مواد خاصی باشند. این مواد می‌توانند پوست سر را تحریک کنند و منجر به خارش یا درد خفیف شوند. شما باید اطمینان حاصل کنید که محصولات مورد استفاده در طول درمان، برای نوع خاص پوست سر شما مناسب هستند. افرادی که پوست سر حساس دارند، باید با یک آرایشگر حرفه‌ای مشورت کنند. همچنین، یک تست پچ انجام دهند تا خطر تحریک را به حداقل برسانند.

  • آسیب ناشی از حرارت

استفاده از حرارت بیش از حد در طول پروتئین درمانی مو می‌تواند باعث آسیب دیدن مو شود. این درمان، معمولا شامل استفاده از ابزارهای حالت‌دهنده حرارتی برای فعال کردن پروتئین‌ها است. در نتیجه، گرمای بیش از حد می‌تواند به کوتیکول‌های مو آسیب برساند و منجر به ضعیف شدن فولیکول‌ها و افزایش شکستگی شود. استفاده از اسپری‌ها یا سرم‌های محافظ حرارت، قبل از حرارت دادن، می‌تواند به کاهش آسیب و حفظ سلامت کلی مو کمک کند.

  • وابستگی

اتکای بیش از حد به پروتئین درمانی مو می‌تواند منجر به وابستگی شود. در حالی که این درمان برای موهای آسیب‌دیده، مفید می‌باشد، مهم است که تعادل ایجاد کنید و فقط به محصولات مبتنی بر پروتئین، متکی نباشید. استراحت منظم موهایتان از درمان‌های پروتئینی، باعث می‌شود موها تعادل طبیعی خود را به دست آورند. این امر، از وابستگی موها به منابع خارجی جلوگیری می‌کند. گنجاندن سایر درمان‌های تغذیه‌کننده، مانند نرم‌کننده‌های عمیق یا روغن‌های درمانی، در روتین مراقبت از مو می‌تواند سلامت مو را تضمین کند.

بررسی مزایا و معایب کراتین و پروتئین مو

تفاوت کلی کراتینه کردن مو و پروتئین تراپی مو

کراتینه کردن و پروتئین درمانی مو، بهبود سلامت و ظاهر مو را هدف قرار می‌دهند. با این حال، تفاوت‌های مشخصی بین این دو روش وجود دارند. برای مشاهده تفاوت کراتین و پروتئین تراپی به جدول زیر توجه کنید:

کراتینه موپروتئین درمانی مو
‌بر پایه کراتیناستفاده از انواع غنی پروتئین
صاف‌کننده مو و کوتیکول و کاهش موخورهترمیم و تقویت مو
ماندگاری بیشتر (3-5 ماه) در مقایسه با پروتئین درمانینیاز به درمان مکرر (4-6 هفته)
موثر برای انواع مومناسب برای موهای آسیب‌دیده یا ضعیف شده
ارائه نتایج بلند مدتنتایج موقت و نیازمند نگهداری منظم
شامل فرمالدئید در طول درمانبدون مواد شیمیایی مضر

میزان ماندگاری پروتئین تراپی مو

جهت دستیابی به مو‌های شاداب و براق، پروتئین درمانی مو، یک راه حل محبوب است. اگر از موهای آسیب‌دیده، کدر یا خشک رنج ببرید، این درمان انقلابی می‌تواند معجزه کند. پروتئین درمانی مو معمولا شامل استفاده از یک درمان غنی از پروتئین برای مو است که به ترمیم و تقویت ساقه مو کمک می‌کند. یکی از تفاوت‌های کراتین و پروتئین تراپی، در مدت زمان نتایج این روش‌ها نهفته می‌باشد. مدت زمان پروتئین درمانی عمدتا به نوع موی فرد، میزان آسیب و محصولات مورد استفاده بستگی دارد. به طور متوسط، اثرات پروتئین درمانی مو می‌توانند بین ۴ تا ۶ هفته باقی بمانند. با این حال، توجه داشته باشید که حفظ سلامت موهای شما برای نتایج طولانی مدت، حیاتی است. موارد زیر، می‌توانند به گسترش مزایای پروتئین درمانی مو کمک کنند:

  • تغذیه و محافظت منظم از موهای خود
  • پرهیز از حالت‌دهی بیش از حد حرارتی و درمان‌های شیمیایی

همچنین، استفاده از شامپوها و نرم‌کننده‌های بدون سولفات که به طور خاص برای موها پس از پروتئین تراپی، فرموله شده‌اند، به حفظ نتایج کمک می‌کند.

ماندگاری کراتین مو چقدر است؟

کراتینه مو به دلیل توانایی در رفع موخوره، کاهش زمان حالت دادن و ایجاد موهای صاف و قابل کنترل، محبوبیت زیادی به دست آورده است. مدت زمان ماندگاری درمان کراتینه، در درجه اول به عواملی مانند نوع مو، بافت، روال نگهداری و درمان خاص مورد استفاده، بستگی دارد. به طور متوسط، اثرات کراتینه درمانی بین ۳ تا ۵ ماه باقی می‌مانند. با این حال، با مراقبت و نگهداری مناسب، می‌توانید طول عمر درمان را تا ۶ ماه افزایش دهید.
برای اطمینان از نتایج طولانی مدت، رعایت چند دستورالعمل پس از درمان، ضروری است. این موارد که به حفظ اثرات کراتینه مو کمک می‌کنند، عبارتند از:

  • استفاده از محصولات مراقبت از مو بدون سولفات
  • اجتناب از شستشوی زیاد
  • به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض کلر و آب شور
  • انجام منظم کراتینه
  • درمان‌های حالت‌دهنده عمیق
  • استفاده از محافظ‌های حرارتی در طول حالت دادن به موها

مقایسه مواد به کار رفته در کراتین و پروتئین مو

بررسی مواد به کار رفته در این دو محصول منجر به شناخت تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی می‌شود. در کراتین موادی وجود دارند که بیشتر حالت صافی مو را تقویت کرده و این مواد دارای فرمالدهید هستند. این در حالی است که پروتئینه می‌تواند موها را به صورت کامل احیا کند اما صافی کمتری به آن‌ها ببخشد. از طرفی ماندگاری و دوام پروتئین تراپی از کراتینه کردن مو کمتر است.

مواد پروتئین برخلاف مواد کراتین فاقد فرمالدهید بوده و در زمان استفاده سوزش کمتری را برای چشم ایجاد می‌کنند و حاوی پروتئین‌هایی مثل کلاژن، گندم و ابریشم هستند؛ بنابراین در صورتی که حساسیت شما زیاد است، توصیه می‌شود که از پروتئین تراپی برای بازسازی و صافی موهای خود استفاده کنید.

تفاوت پروتئین تراپی و کراتین مو از نظر هزینه

هزینه از دیگر تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی است. در صورتی که می‌خواهید نسبت به هزینه این دو روش اطلاع یابید، باید به شما بگوییم که هزینه نهایی با توجه به نوع مواد تعیین می‌شود؛ اما به طور کلی می‌توان گفت که روش پروتئین تراپی هزینه کمتری از درمان کراتینه مو دارد. در نتیجه در صورتی که هزینه اولویت شما محسوب می‌شود، می‌توانید از روش درمانی پروتئین تراپی برای بازسازی و احیا موهای خود استفاده کنید.

تفاوت پروتئین تراپی و کراتین مو از نظر هزینه

بررسی میزان صافی مو با کراتین مو و پروتئین تراپی

یکی از دغدغه‌های افراد برای انتخاب روش صاف کردن موهایشان، میزان صافی و ماندگاری آن است. در این رابطه باید بگوییم که اگر صافی مو برای شما اهمیت زیادی دارد، توصیه می‌شود که روش کراتینه کردن مو را انتخاب کنید؛ زیرا این روش موهای شما را به صورت کامل صاف کرده و مدت ماندگاری صافی آن نیز بر روی موها بیشتر است. این در حالی است که پروتئین تراپی می‌تواند تا ۷۰ درصد موها را صاف کند و بیشتر برای بازسازی و تقویت مو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جمع بندی

امروزه اغلب افراد به زیبایی و سلامت موهای خود اهمیت می‌دهند و به دنبال راهی برای تقویت آن‌ هستند. کراتینه و پروتئین تراپی به عنوان دو روش موثر برای درخشان کردن و احیا موها محسوب می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت تفاوت کراتین مو و پروتئین تراپی در میزان صافی و بازسازی موها است؛ بنابراین انتخاب این دو روش بایستی با توجه به نوع مو و بررسی مواردی مانند هزینه صورت گیرد. جمع‌بندی به طور خلاصه، هم پروتئین درمانی مو و هم کراتینه مو، راه حل‌های موثری برای احیا و تقویت موهای شما ارائه می‌دهند. کراتینه مو دارای نتایج طولانی‌تری نسبت به پروتئین تراپی است. با این حال، پروتئین درمانی مو، انتخابی عالی برای کسانی می‌باشد که به دنبال درمان موهای آسیب‌دیده هستند. با درک تفاوت کراتین و پروتئین تراپی، می‌توانید تصمیمی مناسب بگیرید.

برای اطمینان از نتایج بهینه برای هر دو تکنیک، سرمایه‌گذاری در محصولات مو با کیفیت بالا، بسیار مهم است. در شاهانو، ما به ارائه طیف گسترده‌ای از محصولات مراقبت از موی ممتاز که برای تغذیه، ترمیم و محافظت از موهای شما طراحی شده‌اند، می‌پردازیم. با خرید پروتئین مو یا کراتین مو از ما، می‌توانید از بابت نتایج و سلامت موهای خود مطمئن باشید. با کارشناسان ما تماس بگیرید تا پیش از خرید، با یک جلسه مشاوره تخصصی به اساسی‌ترین تفاوت کراتین و پروتئین تراپی پی ببرید. همین امروز از وب سایت ما دیدن کنید. شما می‌توانید با مشاهده و خرید از مجموعه گسترده محصولات موی ما، به سمت موهای سالم‌تر و شاداب‌تر گام بردارید. با شاهانو، موهای خود را از حالت کدر به خیره‌کننده تغییر دهید.

سولات متداول

کراتین بهتره یا پروتئین مو؟

تفاوت اصلی این دو روش در این است که از روش پروتئین تراپی برای ترمیم آسیب و بازسازی مو استفاده می‌کنند، اما کراتینه کردن مو برای صافی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پروتئین تراپی مو چیست؟

یکی از موثرترین روش‌ها برای بازسازی و احیا مو، پروتئین تراپی است که نقش مهمی را در سلامت موها ایفا می‌کند.

مواد به کار رفته در کراتین چیست؟

در مواد کراتینه اغلب از پروتئین بتا استفاده می‌شود و این مواد حاوی فرمالدهید است.

آیا کراتینه مو برای انواع مو مناسب است؟

بله، کراتینه کردن مو برای همه موها موثر می‌باشد.

چند بار، باید تحت درمان با پروتئین مو قرار بگیرم؟

پروتئین درمانی مو، هر ۴ تا ۶ هفته برای بهترین نتیجه توصیه می‌شود.

آیا درمان کراتینه مو دائمی است؟

خیر، نتایج کراتینه مو بین ۳ تا ۵ ماه طول می‌کشند، اما می‌توان با مراقبت مناسب، مدت زمان این نتایج را افزایش داد.

آیا مواد شیمیایی مضری در پروتئین تراپی مو وجود دارند؟

محصولات پروتئین درمانی مو، معمولا فاقد مواد شیمیایی مضر هستند.

آیا می‌توانم بعد از کراتینه درمانی از شامپو و نرم‌کننده معمولی استفاده کنم؟

توصیه می‌شود از محصولات مراقبتی بدون سولفات استفاده کنید که به طور خاص برای موهای بعد از کراتینه فرموله شده‌اند. جهت خرید پروتئین مو و محصولات مناسب کراتینه از طریق سایت ما اقدام کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *