پروتئین تراپی مو در زمان قاعدگی و بارداری

پروتئین تراپی مو در زمان قاعدگی و بارداری
فهرست محتوا

آیا پروتئین تراپی مو در زمان قاعدگی و بارداری خوب است؟ به طور کلی تقویت پروتئین مو با استفاده از روش‌های گوناگونی انجام گرفته و دارای پروسه مشخصی است. پروتئین تراپی مو، یکی از تکنیک‌های جدید برای تقویت مو است که به افزایش جذابیت چهره کمک می‌کند. به همین دلیل امروزه بسیاری از بانوان علاقه‌مند به انجام تراپی مو هستند و به صورت دوره‌ای این امر را انجام می‌دهند.

اما در برخی از موارد بهتر است از انجام پروتئین تراپی دوری کنید. به عنوان مثال پروتئین تراپی مو در بارداری توصیه نمی‌شود؛ چرا که این امر، سلامت جنین را به خطر می‌اندازد ولی درمورد پروتئین تراپی مو در قاعدگی باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آنها می پردازیم.

از طرفی این نوع تراپی به گونه‌ای است که در وهله اول، پروتئین هیدرولیزشده وارد ساقه مو می‌شود و شکاف‌های کوتیکول‌ها را پر می‌کند. این روند موجب افزایش قابلیت ارتجاعی، حفظ سلامت و مستحکم شدن موها می‌شود. از سوی دیگر، پروتئین تراپی به تقویت و تغذیه تارهای مو کمک کرده و موجب ترمیم موهای آسیب‌دیده می‌شود.

مشکلاتی از قبیل شکستگی، خشکی، ریزش مو و… هم بر اثر تراپی مو به راحتی از بین می‌روند. باید توجه داشته باشید که در زمان‌های قاعدگی و بارداری از این روش تراپی استفاده نکنید. پروتئین تراپی مو دارای انواع مشهوری مانند پروتئین خاویار، گندم، ابریشم و… است.

این تکنیک کاربردی تنها زمانی اثربخش خواهد بود که با بهره‌گیری از مواد مرغوب صورت گیرد. در این صورت پس از انجام پروتئین درمانی، موها کاملا صاف و لطیف شده و استحکام خود را به خوبی حفظ می‌کنند. پروتئین تراپی به شما کمک می‌کند که پروتئین از دست رفته مو را بازسازی کرده و ریشه موهای خود را تقویت کنید. اما این نوع تراپی تنها زمانی موجب تقویت موها می‌شود که با استفاده از مواد با کیفیت انجام شود.

انجام پروتئین تراپی مو در بارداری و در مواردی که باعث آسیب رساندن به موها شود، برای مشتریان توصیه نمی‌شود. به عبارتی موهای انسان با توجه به عوامل محیطی و شیمیایی گوناگون مانند آفتاب، سرما، رنگ، دکلره، مواد فر یا صافی مو و… به شدت آسیب پذیر هستند. این موارد باعث از بین بردن پروتئین مو شده و تاثیر به‌سزایی بر جذابیت موهای شما می‌گذارد. بنابراین استفاده از تراپی مو با مواد مرغوب موجب تقویت ریشه موها می‌شود.

خرید مواد پروتئین تراپی

خرید مواد پروتئین تراپی مو در وهله اول ملزم به شناخت ساختار پروتئین‌ها و نحوه تاثیرگذاری آن‌ها بر موهای انسان است. مواد تشکیل‌دهنده انواع پروتئین‌ها آمینو اسید است که داخل ساختار اصلی موی انسان وجود دارد. در مواردی که ساختار مو پیوند آمینو اسیدی و مستحکم خود را از دست دهد، موها دچار شکستگی می‌شوند. به منظور انجام پروتئین تراپی مو، ابتدا مواد پروتئینی بر روی ساقه مو قرار گرفته و سپس به عمق فولیکول‌ها نفوذ می‌کند.

این نوع درمان مو موجب تشکیل پیوند آمینو اسیدی داخل ساختار مو شده و به مرور زمان نتیجه بی‌نظیری به مشتری ارائه می‌دهد. از طرفی، تراپی مو باید طی جلسات منظم انجام شود تا تاثیر بهتری بر روی موها بگذارد.

بهتر است جلسات خود را طوری تنظیم کنید که در دوره قاعدگی نیازی به انجام تراپی نداشته باشید. از سوی دیگر، همان اندازه که پروتئین تأثیر بسزایی بر ساختار مو می‌گذارد، پروتئین تراپی مو در بارداری منجر به آسیب دیدن جنین می‌شود. در چنین مواردی می‌توانید از ماسک‌های طبیعی و خانگی به منظور تأمین پروتئین مو استفاده کنید. مراحل انجام تراپی مو به شرح زیر است:

  • شستشو کامل موها
  • خشک کردن موها با حوله و استفاده از سشوار
  • تقسیم‌بندی موها به چند بخش مساوی
  • استفاده از ماده پروتئینی برای لایه‌های مو
  • پخش کردن مواد روی لایه‌های مو با بهره‌گیری از یک شانه پهن
  • قرار دادن یک کلاه پلاستیکی بر روی موها به مدت 20 الی 45 دقیقه
  • استفاده از دستگاه مخصوص جهت خشک کردن موها
  • شستشوی مجدد موها با آب گرم و شامپو نرم‌کننده
  • در نهایت خشک کردن موها با سشوار

انواع پروتئین تراپی مو

پروتئین تراپی مو با بهره‌گیری از روش‌های گوناگونی انجام می‌شود که به شرح زیر است:

  • پروتئین تراپی مرطوب‌کننده

این روش تراپی اغلب برای موهای خشک، رنگ‌شده و آسیب‌دیده مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال افرادی که به صورت مداوم از رنگ مو استفاده می‌کنند، باید روش مرطوب‌کننده را برای احیاسازی موهای خود انتخاب نمایند.

  • پروتئین تراپی ترمیم‌کننده

تکنیک درمانی ترمیم‌کننده هم برای موهای آسیب‌دیده و شکننده مناسب است. انجام این روش موجب تأمین رطوبت و مواد مغذی مورد نیاز مو می‌شود.

پروتئین کردن مو چه مزایایی دارد؟

مزایای این روش شامل:

  • محافظت از ریشه مو

مواد پروتئینی اغلب به صورت هیدرولیزشده بوده و موجب تقویت لایه کوتیکول مو می‌شوند. همچنین پروتئین تراپی مو در بارداری توصیه نمی‌شود و جهت افزایش مقاومت ریشه مو در این دوران می‌توانید از مواد طبیعی پروتئینی استفاده کنید.

  • تقویت مو

جایگزین کردن پروتئین داخل فولیکول‌های مو، موجب تقویت مو شده و مانع از آسیب دیدن موها می‌شود.

  • بهبود حالت ارتجاعی مو

با استفاده از تکنیک تراپی مو می‌توانید حالت ارتجاعی موهای خود را به شکل قابل توجهی بهبود بخشیده و مانع از شکسته شدن آن‌ها شوید. در این حالت، شکستگی‌های انتهای مو نیز از بین رفته و میزان رشد مو افزایش می‌یابد. بر خلاف این امر، انجام پروتئین تراپی مو در قاعدگی باعث افزایش میزان شکنندگی موها می‌شود.

  • تقویت ظاهر مو

پروتئین تراپی در حقیقت تأثیر بی‌نظیری بر تراکم و استحکام موها گذاشته و ظاهر طبیعی آن‌ها را به‌خوبی حفظ می‌کند. افرادی که دارای موهای خشک و آسیب‌دیده هستند، می‌توانند با استفاده از این تکنیک درمانی، ظاهر کلی موهای خود را تغییر دهند.

مزایا پروتئین تراپی مو

پروتئین تراپی مو چه عوارضی دارد؟

پروتئین تراپی مو کاملاً بدون خطر بوده و مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند. در برخی از موارد استفاده بیش از حد از مواد پروتئینی و افزایش طول طبیعی درمان باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود که به شرح زیر است:

  • ضعیف شدن مو
حتما بخوانید  از چه سنی می‌توانیم موهایمان را کراتین کنیم؟

برای مثال استفاده از پروتئین تراپی مو در بارداری باعث ضعیف شدن ریشه موها می‌شود. بعضی از مواقع هم با توجه به استفاده زیاد از مواد پروتئینی، گنجایش مو برای جذب مواد مغذی تکمیل شده و ریشه مو ضعیف می‌شود.

  • شکستگی مو

این نوع تراپی با استفاده از ماده شیمیایی فرمالدهید انجام می‌شود که باعث از بین بردن موخوره و مولکول‌های آبی می‌شود. به دنبال این امر، با دهیدراته شدن مو، میزان شکنندگی مو نیز افزایش می‌یابد.

  • چرب شدن ریشه مو

طی پروسه تراپی، فواصل خالی مو پر شده و از خشک شدن ریشه موها جلوگیری می‌شود. این امر باعث چرب شدن ریشه مو و تغییر حالت کلی آن می‌شود. از طرفی، انجام پروتئین تراپی مو در قاعدگی هم تأثیر بسیاری بر افزایش میزان چربی مو می‌گذارد.

مراقبت‌های مهم پس از پروتئین تراپی مو

بعد از انجام تراپی مو بهتر است نکات مهمی را رعایت کنید تا نتیجه دلخواه خود را دریافت نمایید. این نکات ضروری شامل موارد زیر می‌شود:

  • شستشو مو در زمان مناسب

در حالت کلی تا 4 روز پس از انجام تراپی مو نباید حمام کنید. شستشوی مو در این دوره باعث از بین رفتن تأثیر درمان می‌شود. به همین دلیل انجام پروتئین تراپی مو در بارداری پیشنهاد نمی‌شود.

  • استفاده از شامپوهای بدون سولفات

سولفات در واقع یک ماده مضر بوده و موجب آسیب دیدن موها می‌شود. استفاده از شامپوهای بدون سولفات به شما کمک می‌کند تا از آسیب دیدن مو پس از انجام پروتئین تراپی جلوگیری کنید.

  • عدم بستن مو

پس از انجام پروتئین تراپی، موهای شما تا حدودی آسیب‌پذیرتر می‌شوند. در نتیجه بهتر است از بستن موها با کش و گیره خودداری کنید تا هیچگونه شکستگی بر روی موها ایجاد نشود.

  • استفاده از روبالشتی ابریشمی

روبالشتی‌های ابریشمی در حقیقت به ایجاد اصطکاک کمک کرده و از آسیب دیدن موها جلوگیری می‌کنند. به دنبال این امر استفاده از روبالشتی‌های نخی باعث ایجاد خارش در کف سر و ریزش موها می‌شود.

پروتئینه مو در زمان قاعدگی

انجام پروتئین تراپی مو در قاعدگی بسیار خطرناک است؛ چرا که دمای بدن بر اثر واکنش مواد شیمیایی با هورمون‌ها تغییر می‌کند. همانطور که ذکر شد، از مواد شیمیایی خاص برای انجام تراپی و تأمین مواد مغذی مو استفاده می‌شود. با توجه به چرب بودن مو در زمان قاعدگی، تأثیر مواد تراپی بر روی موها از بین رفته و نتیجه خوبی حاصل نمی‌شود.

بنابراین بهتر است پس از گذشت دوره عادت ماهانه اقدام به انجام این تکنیک درمانی کرده و نتیجه دلخواه خود را دریافت نمایید. به صورت کلی انجام پروتئین تراپی مو در قاعدگی کاملاً بی‌خطر است ولی منجر به ایجاد مشکلات جزئی مانند سردرد، چرب شدن بیش از حد موها و… می‌شود.

Hair protein during menstruation

آیا پروتئین تراپی مو در زمان بارداری ضرر دارد؟

پروتئین تراپی مو در بارداری، تأثیر منفی بر سلامت جنین گذاشته و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. رنگ کردن مو و استفاده از مواد شیمیایی گوناگون در ماه‌های اول بارداری بسیار خطرناک است. به منظور انجام تراپی مو از مواد شیمیایی خاصی استفاده می‌شود که برای جنین خطرناک است. در نتیجه، به منظور درمان و افزایش پروتئین مو در دوره بارداری می‌توانید از ماسک‌های پروتئینی طبیعی و خانگی استفاده نمایید.

البته انجام پروتئین تراپی مو در ماه آخر بارداری تا حدودی بی‌خطر بوده و با تجویز پزشک متخصص قابل انجام می‌باشد. در برخی از موارد استفاده از اتو مو و ماسک‌های طبیعی به افزایش جذابیت مو کمک کرده و ظاهری زیبا به شما هدیه می‌دهد. ماسک‌های طبیعی و خانگی برای پروتئین تراپی مو اغلب با استفاده از میوه‌ها ساخته می‌شوند.

سخن نهایی

بنابراین در مواردی که موهای شما نازک، خشک، آسیب دیده و شکننده باشد، استفاده از تراپی مو کمک ویژه‌ای به درمان آن‌ها می‌کند. پروتئین تراپی یک تکنیک درمانی منحصربه‌فرد برای تقویت مو است که موجب تأمین مواد مغذی مورد نیاز موها نیز می‌شود. این روش درمانی علاوه بر داشتن مزایای بسیار زیاد، از عوارض کمی هم برخوردار است. برای مثال انجام پروتئین تراپی مو در بارداری موجب آسیب رساندن به سلامت جنین می‌شود.

در برخی از موارد هم استفاده مداوم از مواد شیمیایی باعث آسیب دیدن موها می‌شود. جهت انجام این روش درمانی بهتر است به سالن‌های زیبایی معتبر مراجعه کرده و از مواد شیمیایی باکیفیت استفاده کنید. قیمت مواد پروتئینه مو اغلب متناسب با کیفیت مواد مشخص می‌شود. هر اندازه که مواد پروتئینی دارای کیفیت و قیمت بالاتری باشند، آسیب کمتری به موهای شما وارد می‌کنند.

با کمک سایت ما می‌توانید مواد پروتئینی مرغوب را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین محصول را متناسب با نیاز خود خریداری نمایید. شاهانو به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه‌های زیبایی، انواع محصولات تخصصی مو را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت به شما عرضه می‌کند.

سوالات متداول

آیا انجام پروتئین تراپی مو در ماه‌های آخر بارداری پیشنهاد می‌شود؟

انجام خدمات مو مانند پروتئین تراپی مو و دکلره در ماه آخر بارداری، با تأیید پزشک قابل انجام است.

آیا پروتئین تراپی مو در قاعدگی دارای عوارض جانبی خطرناکی است؟

خیر ولی انجام تراپی در دوران قاعدگی باعث می‌شود که نتیجه دلخواه خود را دریافت نکنید.

عوارض پروتئین تراپی مو در بارداری به چه صورت است؟

انجام پروتئین تراپی مو در دوره بارداری موجب آسیب دیدن سلامت جنین می‌شود.

روش‌های جایگزین پروتئین تراپی در دوران بارداری شامل چه مواردی می‌شوند؟

روش‌های خانگی تراپی در دوران تراپی اغلب با استفاده از ماسک‌های طبیعی انجام گرفته و موجب تقویت ریشه مو می‌شوند.

آیا می‌توان چند روز پیش از دوره پریودی اقدام به انجام تراپی موها کرد؟

انجام تراپی مو یک هفته پیش از دوران پریودی ایرادی ندارد.

5/5 - (1 امتیاز)

مقالات ما

ورود

حساب کاربری ندارید؟

مشاوره رایگان