خاویار تراپی بهتر است یا پروتئین تراپی؟

خاویار تراپی بهتر است یا پروتئین تراپی؟
فهرست محتوا

نمی‌دانیم که چقدر در مورد پروتئین تراپی مو یا خاویاردرمانی اطلاعات دارید، ولی می‌دانیم که همه شما از اینکه سلامت و زیبایی موهایتان به‌دلیل استفاده از وسایل گرمایشی مانند سشوار و اتو یا آلاینده‌های هوایی تهدید شود، ناراحت هستید.

مراقبت از مو، نه‌تنها برای داشتن ظاهری زیباتر، بلکه برای بهداشت کلی و سلامت بدن مهم است. با گذشت زمان، موهای شما آسیب‌های متعددی همچون خشکی، ازدست‌دادن پرتئین و ریزش را تجربه می‌کند. اما اگر سطح معلومات خود را نسبت به روش‌های احیا و تراپی افزایش دهید، می‌توانید از بروز این اتفاقات جلوگیری کنید.

خاویار تراپی مو چیست؟

خاویار تراپی یک روش جذاب برای احیای مو است که موی افراد را با مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها تغذیه می‌کند. این روش تراپی، قابل اجرا در انواع سالن‌های زیبایی است و استفاده از خدمات آن، شما را پشیمان نخواهد کرد.

خاویار تراپی چه مزایایی دارد؟

حتما خیلی از شما، خاویار را فقط یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در سطح جهان می‌دانستید، اما از این ماده پرخاصیت، به‌عنوان یک روش درمانی و زیبایی برای تراپی مو استفاده می‌شود. خاویار، به‌دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامین‌های فراوان، مانع از ریزش مو خواهد شد و درخشندگی و جلای ازدست‌رفته آن را دوباره باز می‌گرداند.

روش انجام خاویار تراپی مو

اگر به‌تازگی آرایشگاهی تاسیس کرده‌اید، می‌توانید با یادگیری ترفندهای پروتئین تراپی مو و خاویار درمانی، به درآمد اقتصادی بالایی برسید چون امروز، تقاضا برای برخورداری از این خدمات، در بین بانوان بسیار رایج است.

خاویارتراپی، روند سخت و پیچیده‌ای ندارد. بعداز شست‌وشوی سر و پاک‌سازی موها از آلودگی و چربی، مقداری از ماسک را روی سر ماساژ دهید، برس بزنید و سپس موهایتان را با کلاهی از جنس فویل قلع بپوشانید و به‌ مدت 20 دقیقه، زیر حرارت سشوار قرار دهید.

فرایند حرارت‌دهی باعث می‌شود که مواد معدنی ماسک، بهتر به بافت مو نفوذ کنند و تاثیرگذاری عمیق‌تری داشته باشند. در مرحله نهایی، بعد از بازکردن کلاه، موهایتان را به آرامی شانه بزنید و آب‌کشی کنید. برای زدودن کامل ماسک از پوست سرتان، بهتر است از یک شوینده ملایم کمک بگیرید.

خاویار تراپی مو چیست

خاویار تراپی برای چه موهایی مناسب است؟

اغلب افرادی که به‌قصد پروتئین تراپی مو و خاویارتراپی، به مراکز زیبایی مراجعه می‌کنند، یا مواد آن را می‌خرند تا خودشان در خانه این کار را انجام دهند، چون دارای موهایی کم‌حجم، کدر، نازک، پرگره و آسیب‌دیده در اثر دکلره هستند.

خاویار، سرشار از مواد مغذی و عناصر نادر است که خاصیت ضدالتهابی و ضدآلرژی دارد. این افراد، می‌توانند دوباره به دورانی بازگردند که موهایی مقاوم، نرم، براق و خوش‌حالت داشتند.

معایب خاویار تراپی مو چیست؟

خاویارتراپی با همه مزایایی که دارد، عاری از عیب نیست! ممکن است برخی افراد، نشانه‌هایی از جمله خارش، قرمزشدن و سوزش پوست را تجربه کنند. البته این موارد کاملا طبیعی هستند و در اکثر مواقع، بعداز 24 ساعت هیچ اثری از خود بر جای نخواهند گذاشت.

بااین‌حال، برخی افراد ممکن است نسبت به خاویار حساسیت داشته باشند. توصیه می‌شود که قبل‌از هرگونه اقدام دراین‌باره، حتما با پزشکی حاذق مشورت کنید تا نه پول‌تان هدر رود و نه سلامت‌تان به خطر بیفتد. البته اجازه دهید یک تجربه دیگر را با شما در میان بگذاریم! 72 ساعت بعداز خاویارتراپی، به‌هیچ‌عنوان از وسایل گرمایشی حالت‌دهنده مو مانند سشوار یا اتو استفاده نکنید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

شفافیت، استحکام و خوش‌حالتی موهای شما، در گرو حضور پروتئین‌های کلاژن است. امکان دارد این پروتئین‌ها، به‌دلایلی مانند دکلره، تغذیه نامناسب، استفاده از شوینده‌های اشتباه یا عدم مراقبت‌های صحیح، تضعیف شوند و از دست بروند.

حتما بخوانید  کراتینه مو با پروتئین مو چه تفاوتی دارد؟

پروتئین‌تراپی را می‌توان یک روش درمانی موثر معرفی کرد که طی آن، همه پروتئین‌های ضروری و آمینواسیدهای مفیدی که برای شادابی موها لازم است، تامین می‌شود. با این روش احیا، می‌توان یک لایه حفاظتی مقاوم روی موهای آسیب‌دیده ایجاد کرد.

پروتئین تراپی مو چیست

مزایا و معایب پروتئین تراپی مو

اغلب شما می‌دانید که پروتئین‌تراپی، یک روش ترمیمی و بازسازی است که به درمان موخوره، وزی، شکستگی و خشکی موهای سر کمک می‌کند و با تقویت تارهای مو، به‌حالت‌پذیری و استحکام بیشتر آن‌ها می‌انجامد.

گروهی از خانم‌ها که دیدگاه عمیق‌تری دارند، می‌پرسند آیا پروتئین تراپی مو عوارضی هم خواهد داشت؟ در حالت معمول، این روش احیا، عوارضی ندارد، ولی اگر نحوه درست استفاده از آن را ندانید یا موهایتان را به دست افراد غیرمتخصص بسپارید، احتماالا مشکلاتی مانند واکنش‌های آلرژیک، خارش و سوزش پوست سر، شکستگی موها و چربی بیش از حد آن، دامن‌گیرتان می‌شود.

روش انجام پروتئین تراپی

اگر پروتئین‌تراپی را در مراکز زیبایی توسط تکنسین‌های ماهر انجام دهید، بهتر است. در این صورت، نگران عوارض بعداز آن هم نخواهید بود. متخصصان این حوزه، موهای شما را با شوینده‌ای ملایم می‌شویند تا آلودگی‌ و چربی‌ها زدوده شوند. بعداز خشک‌کردن موها، با شانه‌هایی مخصوص آن را به بخش‌هایی متعدد و مساوی تقسیم می‌کنند.

بعداز اعمال مقداری ماسک روی مو و ماساژهای حرفه‌ای، با دستگاه‌های پیشرفته و اتوی مخصوص که حرارت بالایی دارد، مواد پروتئینی را فعال می‌کنند تا به عمق بافت مو نفوذ کند. در نهایت، با استفاده از شامپویی ملایم، موهای شما را شست‌وشو می‌دهند.

حدس می‌زنیم که اکنون خیلی از شما چنین سوالی دارید که آیا می‌توان با خرید مواد پروتئین تراپی مو، این کار را در خانه انجام داد؟ باید بگوییم بله. اگر از تخصص و مهارت این کار برخوردار باشید، می‌توانید با صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان، خودتان نسبت به این کار اقدام کنید. البته داشتن شانه دندانه‌درشت، اتوی موی مناسب و برخی تجهیزات بهداشتی، ازجمله الزامات هستند.

خاویار تراپی بهتر است یا پروتئین تراپی

اگر بخواهیم از لحاظ اقتصادی، برتری یکی از این روش‌های احیای مو را نسبت به دیگری بررسی کنیم، باید بگوییم که قیمت مواد پروتئینه مو و قیمت ماسک خاویار، متاثر از عوامل مختلفی مانند برند و نوسانات هزینه‌های بازار است و نمی‌توان دراین‌باره، ادعایی داشت.

حالا اگر بخواهیم این مسئله را از دریچه فواید آن بررسی کنیم، با توجه به مطالبی که خواندید، حتما دانستید که هرکدام از این روش‌ها، به‌نوعی می‌توانند نیازهای لازم را برای داشتن موهایی باطراوت و سالم برطرف کنند. پروتئین‌تراپی، به تامین کلاژن‌هایی می‌پردازد که کمبود آن، یک زنگ خطر جدی برای سلامت و زیبایی موهاست.

خاویارتراپی هم به رفع مواد معدنی و آمینواسیدهایی می‌پردازد که اگر نباشند، باز هم قادر به داشتن موهایی سالم و جذاب نیستید. درهرصورت، انتخاب شما به نیاز موهایتان و شرایط جسمی‌تان بستگی دارد و تمام.

پروتئین تراپی مو یا خاویار تراپی

جمع‌بندی

پروتئین تراپی مو یا خاویارتراپی؟ امروز با 2 روش احیای مو که یکی از آن‌ها به تامین ویتامین اختصاص دارد و دیگری به پروتئین، آشنا شدید. ما می‌دانیم که آرزوی همه شما، داشتن موهایی سالم و براقی است که زیبایی صورت‌تان را تضمین کند.

تراپی مو، انواع‌واقسام متفاوتی دارد. محصولاتی که در این روش‌های درمانی به‌کار می‌روند، دارای مواد معدنی، ویتامین‌ها، آب‌رسان‌ها و پروتئین‌هایی هستند که در ساقه نفوذ می‌کنند و به ترمیم و بازسازی موهای آسیب‌دیده می‌پردازند. این هم کلیتی از ماجرای تراپی.

4/5 - (2 امتیاز)

مقالات ما

ورود

حساب کاربری ندارید؟

مشاوره رایگان